返回列表 發帖
半日食咗六次熱香餅
好飽
kwanie 發表於 2024-2-5 19:27

寰亞同one cool好勁,啲歌谷到個個星期係十大位置
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復  kwanie
會唔會蔓莎同小明雙雙死位
cubex___ 發表於 2024-2-5 19:38

小明應該係零鏗一場同學3>2>bye走勢
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

回復  LushKillYourMus
$0 正如艾粒首首冠
cubex___ 發表於 2024-2-6 09:14

人哋係高層音樂總監,7次季軍歌又得,首首冠都得
click here

六週內有四首跨年90+AP, 唔係90+就19>19>5>16>1呢種差走勢,想點
cubex___ 發表於 2024-2-7 21:32

就係因為跨年先可以90+
click here

第42屆電影金像獎最佳原創歌曲候選

三月將上映嘅電影「填詞L」主題曲《填詞魂》在網上公開了三星期仍未派 ...
Leaf 發表於 2024-2-7 18:30

當然係上畫前1-2星期先派,咁早派做咩
click here

回復  joey2009
贏到英皇唱作人軒咩
cubex___ 發表於 2024-2-8 11:00

奉旨要俾走數軒咩
click here

寧願英皇谷美孖
背山望海 發表於 2024-2-8 15:45

插生生甲值得有一首十大
click here

美軒咁識做,尋日仲上殤台搞謝票,金奬有排拎
如果之後攞到台灣金曲奬既話,會唔會慶成幾個月{:1 ...
阻住 發表於 2024-2-8 15:06

金曲獎呢,林家謙拎到都未輪到佢啦
click here

起碼追平Eason紀錄為止
Kfmusic 發表於 2024-2-8 17:53

張生憑咩追平eason,啲歌又唔掂,唱腔越嚟越做作,留返啲時間走去食啲歌手仔仔好過啦
click here

啱啱先錄完新歌
唔怪得青春告別式死位
梨胃言 發表於 2024-2-9 18:14

首歌咗造作,死位都俾多
click here

雖然年頭,大膽估

Jay KT 有機入903男3甲, 剩返多數華納(80% MC, 20% 洪嘉豪)
男金似Jay VS MC

女睇好Mar ...
joey2009 發表於 2024-2-9 12:40

今年似plan咗Jay Fung上位,新年祝佢終於金到。
2022臨尾香因為個大電視,時也命也。
click here