返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]建議你擔心 Little Magic 好過
====
喜歡仙女5
kwanie 發表於 2023-9-10 23:40

俾佢叮吓女金先有戲睇,究竟拉闊賺錢力勁啲定EGG貨金力勁啲? 定過低兩度一場拉闊已經fight到兩個大獎?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

CC 冠完自己人未
下禮拜到 Edan
mt666 發表於 2023-9-10 22:17

其實呢個節目關注度低到一個點,個榜變到可有可無咁
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

還在 ... 不過今年應該唔會出歌
下年先會派歌 ...
kelvinho726 發表於 2023-9-11 01:23

之前狂出歌果啲Gigi HKH 突然停哂,間公司收水捧唔到咁多新人?
click here

已經冇睇好耐 來來去去都上同冠自己人,好似其他人係陪襯。
但學fans 話,年尾吾需要care 獎項, ...
hkbaby 發表於 2023-9-11 08:00

頒獎禮啲表演嘉賓都開始弱,唔知同一年前轉咗全民造星5個監制有關
click here

浮床出街到stream 都幾慢
b01091018 發表於 2023-9-12 00:06

舊年到底發生過什麼事都係玩呢招
click here

waah Fool爬左頭
係咪903有mon實cm forum 真心想俾樹十大
計完條數決定下禮拜先冠 ...
ahshunlee 發表於 2023-9-12 15:01

唔信佢哋自己無MON住,駛鬼嚟CM
click here

16>11>9>15>11>11>13>(15)

走得未 -_-
荷蘭番茄 發表於 2023-9-12 16:32

呢個咪而家勁歌榜走勢
click here

瀟灑就死
kwanie 發表於 2023-9-12 17:00

留番下一首fight獎
click here

濤都想陰啲陰啲十大?
click here

純粹個榜好塞啫
成個八月派歌又唔多好歌更加少
kwanie 發表於 2023-9-12 19:36

上6星期喎,留番俾尸兄193上一個星期都好啦
呢首咁嘅嘢又冠?
click here

炎依家有價有市,903點會死錯人
kitlong1019 發表於 2023-9-12 18:46

有幾紅開一場拉闊就會現形
click here

濤一定十大, 為咗一雪前耻
awong255 發表於 2023-9-12 20:47

今年幾首差過舊年果啲咁多。三個上弦拎過十大,今年應該到Edan,AK拎十大啦
click here

MC又預告將伙拍一位女歌手推出合唱歌,讚對方是好歌之人,令他非常期待。他表示今年共推出5首歌曲,相信已 ...
K2022 發表於 2023-9-12 21:36

即係雙雙自殺放棄男女金,播到至對歌一人都係得70AP,有鬼用
click here

十大仲有 4 個位, 5 首歌呢到揀 4 首入十大都唔奇
hissorhk 發表於 2023-9-12 23:07

似剩6個位喎
click here

Again! 出左幾個禮拜都未/無正式派台, Edan 應該係被大國直接放棄, AK 連冠軍歌都未試過似乎不被狗零衫喜愛 ...
boy4dudes 發表於 2023-9-12 22:28

放棄愛人執照都唔會執到個冠
click here

又要救idc?
Little Magic 下星期十週同 Dum Dum 睇齊
kwanie 發表於 2023-9-12 23:12

10個禮拜唔夠90應該都係紀錄
click here

邊會將叱吒降格做第四季季選and rest of it
LushKillYourMus 發表於 2023-9-12 23:31

樹未夠數,咩夕要Week40先夠數
click here

去到星期二 亞都已經播到16/17
可能最後冠亞係23/20咁
聽完愉快動物病我覺得903會鐘意不冷淡不熱情多D ...
ahshunlee 發表於 2023-9-13 00:24

樹今年國語歌完勝廣東歌
click here

可能dum dum飛出十大
Kfmusic 發表於 2023-9-12 23:48

如果要追金Q4果首先係十大歌
click here

Dummy 好聽D又唔用左個冠佢
另外AK等左2x年都未有冠, 成為呢幾年第一個做左拉闊都冇冠既犧牲品  ...
people 發表於 2023-9-13 10:26

AK幾時派歌?
click here

如果去到第4th plug 先取代Dum Dum
咁Gin 今年真係金硬
victor1991415 發表於 2023-9-13 17:00

重點係mc陳蕾合唱歌自殺
click here

幾十年前 打開天空 - 陳慧琳, 陳曉東, 陳建穎, 邱穎欣
boy4dudes 發表於 2023-9-14 00:02

以前呢啲歌有大brand sponsor可以日播夜播,而家啲project好似無budget咁,出咗同無出一樣
click here

等睇尹光上到903,今年最男大熱
click here

今日派新歌啦 即棄權 落榜週 十大無望
awong255 發表於 2023-9-14 13:18

有心俾就會有落榜周
click here

回復  MCmatt

港姐後訪問 有講到有份出席11個聲夢1 近況。Felix十月初第二首歌,Rock亦都差唔多。St ...
babyshark 發表於 2023-9-11 14:48

聲夢果啲算把啦,根本無資源,火火都係有數番先有得造多啲歌,果啲翻唔到數嘅唔會有得彈起
click here

談情的價值
hokc422 發表於 2023-9-15 13:32

呢首值上榜唔值十大喎
click here

林家謙Plug接Plug 擺到明就係想爭獎
真係口裡說不 但身體卻很誠實

叱咤2022︱林家謙唔想追逐獎項 一心求 ...
ahshunlee 發表於 2023-9-15 12:27

正常一個活躍樂壇嘅歌手唔係應該plug接plug?
click here

你覺得姐...各花入各眼
hokc422 發表於 2023-9-15 23:40

CHROUS尤其是 "臨場考鎮定" 好難頂

十大我揀風眼都唔揀呢首
click here

咁無去無來值啦啩?
kenneth 發表於 2023-9-15 15:54

今年千嬅SAMMI KELLY 陳曉東啲歌都好過當紮果啲歌手,真係唔知咩玩法
click here

姜又無冠?!
kwanie 發表於 2023-9-15 23:58

最好啦
click here

咁 RUBBERBAND 應該係有大公司大背景...
hissorhk 發表於 2023-9-16 00:09

有就唔會18年俾金主搶咗個至尊歌
click here

風眼production 真心劣
完全不敢苟同
ricnature 發表於 2023-9-16 00:36

點劣? 其實個曲風好啱KELLY
click here

咁拎出道第2年黎比囉
TLP第2年都係拎個銅+幕後獎
一人之境咁hit都冇十大
世一妹豬呢? 第2年, ...
tom 發表於 2023-9-16 00:26

開得成7場紅館點會無助力呢? Concert完助力咪完囉,都係做生意咁做
click here

其實都冇乜好決
如果 悶Gin vs 悶蕾 擺到明係前者贏
華納唔會為蕾 棄MC啲獎
蕾又未開紅館 始終有個"隱形天 ...
liebe 發表於 2023-9-16 04:25

開過紅館先金,根本就唔係一個理由,點解講咗幾十個禮拜仲有人講
click here

豹今週亞軍,姐係係cm條總數仲係第一,下plug keep 住播就贏

青危無乜人聽無乜人讚,但華納都比好多錢落去 ...
愛我別走 發表於 2023-9-16 10:19

華納就會迫佢出凡星果類歌做壓軸
click here

今年叱咤睇黎係近年陣容最鼎盛嘅一年,同2018年有得揮,唔使只靠班鏡仔谷,隨時光B都出席攞最男

我係903就 ...
1d14 發表於 2023-9-16 13:14

Ian今年好明顯谷男同,姜最喜愛歌曲,Collar組銀,(女)新人金
click here

其實我從來無過條女會喺呢個台拎到獎... 係得最喜愛獎項爭下
星夢情真 發表於 2023-9-16 13:21

per se果首都算啦,無feat,第十都唔會有
click here

愉快動物病即上 (應該) 都肯定梁博士有獎
不過點解係今年...
mt666 發表於 2023-9-16 12:55

因為今年無人買女歌手獎
click here

鷹王你唔計
hkwilliamsiu 發表於 2023-9-16 13:41

得兩個人買咗
click here

可能叫 你們都是這樣長大的 或者 在錯誤的宇宙尋找你
JasOh103 發表於 2023-9-17 00:29

應該係 我已經不再是娘惹菜
click here

目前就咁睇十大會覺得差一首11X同一首12X響上高
嗰首至尊歌想再多啲就由佢 ...
LushKillYourMus 發表於 2023-9-17 11:08

點止一首
click here