返回列表 發帖
Diff. 都有7次... djs have very diff. taste
cubex___ 發表於 2024-3-12 19:51

英皇科咁多水拉闊,點會唔播
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

118-4 如果都十大
叫好過無咁解
都係難睇架啦
kwanie 發表於 2024-3-14 11:34

有數得計,一星期200,一年10400。 118-4都已經1.2%全年播放率
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

小明過60 唔攝冠又十大咩唔通
但呢首低過 Little Love 又有啲過份
躝。
kwanie 發表於 2024-3-14 16:06

有俾錢同無錢俾嘅分別
click here

其實903最長留榜周數有冇上限
Kj2052 發表於 2024-3-14 19:45

最長紀錄係每天愛你多一些,51週
但果陣有30個位
click here

其實最似都係My Life
梨胃言 發表於 2024-3-15 01:22

第一季季選,首首都十大
click here

一個禮拜播100次?
無廣告㗎 ?
kwanie 發表於 2024-3-15 13:51

一星期10080分鐘,仲要3個台
4分鐘歌播100次都係400分鐘。
所以Diff可以一星期播300次不是夢, Gin wins
click here

#MOOV新歌預告 THE WEEK OF MAR 18

18 MAR (MON)
泳兒《撞到正》
MANSONVIBES 張進翹《那讓我們一起》

...
~love1314~ 發表於 2024-3-15 21:11

True or dare咁好聽又派新歌?

mc出碟又唔派歌
click here

直覺903會熱播《至少做一件離譜的事》甚至十大
Hoyin 發表於 2024-3-15 22:25

咁今年MC 陳蕾無十大?
click here

真係華納盛世, 食晒幾家茶禮
hissorhk 發表於 2024-3-16 23:12

呢個榜冠軍又點,啲歌手都唔會上去唱歌
click here