返回列表 發帖
放心,希望在明天! !

唔好意思下,轉轉話題 想講講 Alfred。

我以前喺到寫過話 Alfred 人生經歷唔夠,
但佢勝在將 經歷 凝聚分 ...
Bluejays 發表於 2015-1-7 20:12

我覺我佢D Post 算幾好,好多時從生活小事出發,最少佢D Post 會花時間去睇,有D其他星D post 真係可以飛    有時都會因為佢寫D野去思考下。。。

Step 入星夢 ,Mag 幾時先回歸

FIRM 左入啦?
Our_Souvenir 發表於 2015-3-24 01:58

佢去星夢press con

2011    許廷鏗、林欣彤
2012    胡鴻鈞、馮允謙
2013    陳慧敏*
2014    駱胤鳴、何雁詩、林師傑、羅孝勇 ...
Bluejays 發表於 2015-4-18 17:14

當日 巨聲 吸晒 活躍 歌唱比賽喎比,而且係一屆比一屆無人,因為個 pool 都係喎D

許廷鏗、林欣彤、馮允謙
好似暫時得呢三個

SiS 903 buy唔buy呢
XYZZY 發表於 2015-4-18 20:37

903 Buy la.. SiS 反而 TVB 唔多,雖則 JSG,360 同 music cafe 都上晒,但係其他曝光唔多

Oncc 話Sheldon 十月尾完Tvb約,份約5年

簽左谷微

仲要代表香港去參加 ABU TV Song Festival

Alfred 同 Mag 之前都去過
今年竟然比個未出道的人去,利害

但佢仲係唔係 TVB 經理人約?即係佢近排有冇做主持?
Bluejays 發表於 2015-11-2 19:22

有
    早兩日見到

巨聲1鄧小巧錄新歌
XYZZY 發表於 2015-11-8 19:44

Bong bong 填詞
    終於出道!