返回列表 發帖
胡生自己都係揸萬事得咋喎,送波子比女?

可唔可以貼返Alfred新聞。
對大灣區歌手無興趣啊
on07111 發表於 2020-5-16 17:30

都係果句,鏗鏗正氣又靚仔點解係要成日拉佢同胡宇春一齊講?係咪驚唔提佢胡宇春D新聞冇人睇? ...
SugarFree 發表於 2020-5-16 18:04

其實許生身嬌肉貴,下次班娛記問佢胡生嘅野,佢唔好答得咁積極啦不如

許生答問題不嬲都係咁,唔係今日先係咁,反而胡生就變咗喇,友情不變都講得出口,好假呀 ...
kimjj 發表於 2020-5-16 19:31

友情不變唔一定要一齊玩,尤其出親來玩的其他人都唔岩傾呢?胡生唔開心左好耐作為好朋友唔會feel唔到,當然,我都係估估下,不過以前成日睇直播,覺得胡生都在下把位比其他人玩,佢似係以百厭搗旦反應掩飾左佢,感覺係許生而家總是側面一大班人烘住佢,果個一道門,咪不停講到對胡生有幾多恩惠,對佢幾咁好,老實說,大家岩唔岩聽都好,的確胡生係拍劇多左人識,而且胡生都30,大個左唔再只是身邊小弟,佢都想自己行自己路,加上又被雪又受傷,心態可能唔同左,或者佢真係想試下另一種生活另一種工作或朋友圈,咁唔代表友情變左,唔一定要一齊嘻嘻哈哈先叫友情囉。

我以上只是我個人睇法和觀察左好耐而估估下的

之前成日聯絡到而家唔聯絡,友情點會係不變呀?友情濃轉淡已經係變啦。 hibye fd都係友情既一種添。

胡 ...
kimjj 發表於 2020-5-17 12:14

我只係估,未必係真,而胡生唔係舊年紅,係前年石敢當時期紅,舊年都冇咩聲氣啦,咁朋友都要講緣份,覺得去左另一階段有另一階段的相處,而且朋友間係咪單方面有問題only? 相信唔係,但只睇下報導就話係胡生唔岩,我唔認同,利申:胡生10年老粉