返回列表 發帖
回復  屮SiU霖屮

Problem真係正爆, Santana Quinn
JasOh103 發表於 2015-3-7 22:42

差唔多成分鐘既連珠爆發
my bitch santana is back <3

becky條仔咩事
so令仔<33333

我覺得如果當初S4用呢班新人會正d~
ed8671ed 發表於 2015-3-7 22:57

我諗依家就唔會比人cut到咁但係我幾miss unique

其實mason幾似冇jel頭既blaine

乜羅仲謙唔夠力孭個阿伯咩
做乜又用替身又 ZOOM 近鏡
果幕假到爆囉
笑死人咩 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-3-9 20:58

人地只會孭楊怡

唔連珠爆發 就唔是 SANTANA 啦
wchild 發表於 2015-3-9 21:07

做多幾集就冇得再見佢啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

笑死我 21800000 <3333
終於出現啦<333

燒傷左塊面被逼整容
唔係比人認出個樣而整容
rubylovessss 發表於 2015-3-9 22:42

仲估佢地兩個會反面tim點知煎pan咁想認番
仲估一泥就報仇

聽日終於得閒可以繼續煲GLEE<3

連GLEE 都有孖生兄弟(定家姐?)
真係笑到我

回復  屮SiU霖屮

係咪講緊Abigail同Principal
JasOh103 發表於 2015-3-11 00:58

3月 天眼又係早播
如果係台慶前先播 陳展鵬視帝就係佢
真係覺得佢好鬼型 演技比上個幾套好 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-12 22:45

點會係佢
唔覺佢做得好好

btw 膠永真係好型<333
成日食kfc真係唔厭既咩

我其實好想問一個完全冇睇過部劇嘅人,喺冇受劇情影響嘅情況下,
就咁去聽 越難越愛,覺得首歌點? ...
Bluejays 發表於 2015-3-13 12:32

煩歌一首 但個個都識唱~

但係武則天好似好HIT下._.

一集差唔多播 3-4 次 副歌 , 可以話有追呢套一定識
chanchan0909 發表於 2015-3-13 13:37

個陣時BLUEJAYS計埋AP出埋名 TIM

Alex Lester都幫隻歌唔少
John 發表於 2015-3-13 13:54

依個真呀

聽你講完即刻開電視睇
-Prince- 發表於 2015-3-14 00:21

成班老野晚晚追衝1

其實有時依D大陸片都幾好睇既.__.
今次依套應該得閒睇得過:D

齋睇30秒promo都已經喊出來, 下個禮拜個兩集真係要準備定一盒紙巾 ...
JasOh103 發表於 2015-3-15 15:01

講緊邊套~?你ICON個套?

竟然無post link!
JasOh103 發表於 2015-3-15 17:58

POST左都係睇唔到
幫你汁汁先

竟然無post link!
JasOh103 發表於 2015-3-15 17:58

OMG 原來係講緊GLEE
睇黎又係時候繼續煲

回復  屮SiU霖屮

好想快d聽到I Lived
OMG 原來真係有 Don't Stop Believing!!!!! Finale既上半部 ...
JasOh103 發表於 2015-3-15 18:10

太好啦 果然冇可能冇主題曲

我想問你地睇劇去咩網站 & 有咩播放器支援MAC BOOK,?
ME之前去開TW116, 千尋又唔齊 ...
wchild 發表於 2015-3-16 13:13

好似唔覺見有.....
就算有 通常都唔係APPLE授權X_X
好易中招

華麗轉身 好期待睇方力申
rubylovessss 發表於 2015-3-16 20:36

韻都押埋

身申 LOL
   大隻方是我的最愛
rubylovessss 發表於 2015-3-16 20:57

大波謙is better la

lets play a game
glee is so jenggggg

睇到hurt locker喇?

啱啱睇咗sectionals嗰集,SUE
ed8671ed 發表於 2015-3-17 01:58

Sue is so jenggggg 呀 佢d變態行為堅正 其實咁季班writers真係好滿足到粉絲, d fan fic ...
JasOh103 發表於 2015-3-17 02:00

痴線
吹到brittany 係hawking個女
仲有佢個假既阿爸係咪hangover個個韓國佬

係! 同埋記得留意Brittany係點出時架
JasOh103 發表於 2015-3-17 11:04

好kai呀頂
痴線 無啦啦連klaine都結埋婚

痴線 有冇咁正一遼就遼到個係HEHE呀....
仲要一野就咀埋人地到......
OH MY OGDDDDDDDDD

我都係咁諗
有冇咁好彩睇啱嗰個就係hehe呀
hihi 發表於 2015-3-18 02:17

GLEE入面實在太美好= =

咁今時今日既McKinley已經唔同以前啦, 唔需要hide in the closet, Sue既英明領導之下又no bullying polic ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 10:35

應該係掛LOL我都好想入去讀依種學校呀

記得上季SUE 要扮淑女呢集, 笑到我GAP GAP 聲
wchild 發表於 2015-3-18 13:22

仲有SUE要扮NICKI都好正<3333

分分鐘校長發神經推你落樓梯攞fire extinguisher噴你架
JasOh103 發表於 2015-3-18 12:59

頂LOL 咁又係~痴線 可以無啦啦打人一巴

天眼 謝雪心隻capital真係好得意
成日講bb 好好笑
rubylovessss 發表於 2015-3-18 14:35

謝雪心死左啦陰公~
I MEAN個角色

懷疑係楊秀惠殺架囉...謝雪心死左咁隻狗狗咪無人理?
rubylovessss 發表於 2015-3-18 14:40

劉江啦~

回復  屮SiU霖屮

播完真係無嘢好吹啦  個個都各散東西, Lea既Scream Queens同Empire我又 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 17:30

嗚嗚嗚 咁快就完曬啦
唔知有冇機會之後再拍

回復  屮SiU霖屮

我都希望有機會翻炒 不過會係好遠既事, 又或者係套電影我都唔介意 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 18:59

拍多套CONCERT版

有架, 因為我仲未睇, 所以仲有討論空間
S5 有一集好嬲RACHEL, 比個"利"字差D名譽掃地...

難得爭取到 ...
wchild 發表於 2015-3-18 21:25

上季跟本成件事都低能

S4班新人想copy S1條formula嘛~
但係佢哋條線根本就冇乜發展空間。。。

marley真係好煩膠!!!!! ...
ed8671ed 發表於 2015-3-18 21:55

marley條線真係好叉煩

咁你要慢慢慢慢追 簡直痴線, 由S1就想去Broadway, S3-4既重心就係the road to Broadway, 一集之間 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 21:51

無啦啦加ADAM LAMBERT 同埋DEMI 入去
但又完全唔講佢地之後點
你話BLAINE同ADAM咪正咯

痴線lol
叫個細路join埋一份

omgggggg my Suzy Q 比人炒左

最慘係連Becky都...其實Becky真係咁幫Dalton?  又來無啦啦
JasOh103 發表於 2015-3-18 23:18

痴線 連BECKY出賣佢個下
真係好慘下

Suzy Q 呢個名真係好QQ

美版主你都煲得幾快wo
ed8671ed 發表於 2015-3-19 00:31

拎髮力既時間去煲劇<3

岩岩睇左GLEE S6第一集,BLAINE 同 KURT 分左手都幾心UP
但KURT又講岩佢地結婚因為太細個未識諗
BTW ...
wchild 發表於 2015-3-19 03:03

第一集堅係極度奇怪

都係俾個機會dave再出下場姐

到而家都好鍾意呢個cover
hihi 發表於 2015-3-19 03:10

不過兩個真係襯都唔襯下

我係KURT 都 O爆咀
wchild 發表於 2015-3-19 11:28

如果真係要比佢出場..... 同KURT 點都好過同BLAINE啦
唔好意思我對KURT真係冇咩感覺

不過美KURT 好鐘意著緊身褲
BLAINE 同 我個FRD 一L樣, 鐘意小事化大
wchild 發表於 2015-3-19 15:15

但佢真係太SISSY 頂唔順.....
不過係唔係同BLAINE一樣咁正正子先

OK 正不過小事化大呢樣野, 連做FRD子都頂唔順
wchild 發表於 2015-3-19 15:22

可惜可惜~
連FD子都頂唔順~
其他就真係唔使諗

OMG!!!!! 點解BECKY 同正子拍拖架XDD
wchild 發表於 2015-3-20 00:14

成件事真係
希望條友唔係呃佢啦

我初初以為BECKY 條仔都係患有唐氏
點知...
wchild 發表於 2015-3-20 12:30

咪係.... 果然係glee入面真係咩都有可能

珍妮真係比煎PAN殺死??
楊秀惠毀左容會唔會整容變楊怡
rubylovessss 發表於 2015-3-20 22:39

應該未死啦.__.主角是不死的~

OHHHHHH 睇左SECTIONAL 啦!
好Q正呀
個細路真係一絕
最後個幕已喊
另外呀邊個邊個 真係完全唔認得個樣.....
只係認得把聲