返回列表 發帖
整番套香港版GLEE就正

我喜歡多些打鬥場面呀

WIKI WONG 真係唔再拍劇???定生果報自己吹水???
好多演員約滿走哂啦,唉。。。 ...
kk8733 發表於 2015-2-18 10:49

除非WIKI買到亞視/拎到免費電視牌
如果唔係跟本只會係有心冇力

講新聞 會唔會有nightcrawler d情節

HKTV 可唔可以唔好成日吊人引
chanchan0909 發表於 2015-3-18 14:41

做電視好難唔吊人癮

柏宇走去拍劇 幾時先番黎唱歌/_\

佢日日追 Glee , 唔得閒睇港視製作
chanchan0909 發表於 2015-3-28 15:33

又關我事XDDDDD
不過我好鐘意男神嫁

你地真係YUM
教壞我

大家好得閒睇劇 其實選戰之後未睇過任何港視既劇 因為太忙啦
nicholashin 發表於 2015-3-28 18:05

其實我好似係開台個日睇左陣之後冇睇過

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/finance/20150331/53588064

亞視新聞宣佈,將會賣股權予港視(1137)主席王維基。

網上瘋傳港視主席王維基將接手亞視,全文如下:亞視傾接股東黃炳均先生及主要投資者王征先生通知,他們決定接受香港電視主席王維基先生的主要條件,將亞視控股權轉讓予香港電視,並將豁免亞視所欠大部分債務。交易尚需得到法庭同意,並報通訊局批准。

港視今日股價於尾市突然抽升,收市漲3.7%,報3.07元,成交額1,490萬元,公司市值24.84億元。  

等睇收牌

wiki倒錢落去買個一日後執既台
nicholashin 發表於 2015-3-31 18:27

就好似同HKEAA APPEAL咁
倒錢買個希望

亞視開記者會話成功搵到投資者 但冇講係邊個LOL
同埋講到明要續到牌先交易成立
有可能係wiki跟本就係個個白武士
之後傾好曬點知比亞視叻唔切爆出黎
明明wiki就想等政府續左牌先公開出黎
廢事比689一男子玩死自己
點知依家就比亞視玩死左

個經理人之後補充話投資者係一間本地公司
chanchan0909 發表於 2015-4-1 15:22

hktv

另外嗰個可能性係,個新嘅白武士,
係聽到王維基嘅傳聞 先肯出手 或 先肯出王征要嘅一個高啲嘅價,
即係 ...
Bluejays 發表於 2015-4-1 15:47

依個可能性都唔低

J圖請自己私下PM AND THZ

香港勝在司法獨立:D

希望王子復活啦,唔係cm 王子

好想睇王子同方凝大戰
kk8733 發表於 2015-5-22 16:42

言下之意即係叫CM王子死左佢算啦

唔係呀,你誤會哂我意思。。 我唔想大家搞亂哂,提提大家呢。。

一提起CM 王子,美版主就咁留 ...
kk8733 發表於 2015-5-22 16:56

比我獨佔左少左出泥見大家