返回列表 發帖
千嬅勝周迅因為周迅缺席,而且其餘2位係歌星
記住金像獎唔會俾歌星拎影后,阿sa如果拎到咁點解stephy,sam ...
iamsingingwong 發表於 2019-2-16 13:00

唔通千嬅唔係歌星? 笑咗 張靜初無可能會摞到 戲分少到咁 加上角色亦唔係特別突出 好明顯今年係曾美 vs Ah Sa

劉嘉玲戲份少一樣拎到啦,對住sa呢種歌星對手已大勝一半啦
千嬅係歌星所以輸俾嘉玲,但千嬅13年對手全是 ...
iamsingingwong 發表於 2019-2-16 14:31

張靜初點同劉嘉玲比啊? 今年風評都係曾美同ah sa架啦

張靜初大陸有名氣過sa先,獎講演技定戲份架?林嘉欣15年一樣扮大熱結果輸哂,邊度風評話sa大熱? ...
iamsingingwong 發表於 2019-2-16 14:39

呢個係香港金像獎 唔係大陸金雞獎 雖然我係想曾美摞影后 但係英皇一定谷ah sa谷到盡

張靜初大陸有名氣過sa先,獎講演技定戲份架?林嘉欣15年一樣扮大熱結果輸哂,邊度風評話sa大熱? ...
iamsingingwong 發表於 2019-2-16 14:39

講演技就一定曾美架啦 有張靜初既事? 曾美入圍金馬, 金像, 亞洲電影大獎影后

正確係睇演技,你講左去戲份,鬼不知英皇要谷自家影后,isabella係最大機會 ...
iamsingingwong 發表於 2019-2-16 14:48

好明顯我想表達無論演技或者戲份都好 張靜初都處於下風 點有機會贏啊?isabella又有咩片叻?

睇嚟女配角多數會係紅姐再下一城
成為金像獎史上僅次於張曼玉嘅女演員第二人 ...
林仔 發表於 2019-2-16 14:54

私心想周家怡 佢努力咗咁耐 終於第一次入圍主流獎項