返回列表 發帖
巴士好似終於換走千千首剛剛好
bagfgfcde 發表於 2016-3-16 16:56

我琴日都仲聽到wor
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

我啱啱撘播緊KEEPONFIGHTON既
bagfgfcde 發表於 2016-3-16 17:16

咁新ge 雖然四不像都有

大耳獸
Wonders 發表於 2016-3-16 18:37

識選應該係妖狐獸正d

how abt 古樂獸
seeseetv 發表於 2016-3-16 18:39

no way, 進化完等於無進化一樣

唔計03 巴達獸呢
Wonders 發表於 2016-3-16 18:39

巴達獸要配迪路獸

my wallpaper
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

天女獸初進化之後小光好驚訝原來迪路獸係天使
Wonders 發表於 2016-3-16 18:44

佢都唔知自己個徽章係光明, 點會聯想到係天使

02個進化廢到嘔 好肉酸
Wonders 發表於 2016-3-16 18:45

加d野上去就當進化左

06有一集出哂d舊人 就係睇嗰集
Wonders 發表於 2016-3-16 18:46

06我係睇左開頭無幾耐已經頂唔順, 搞到變高達做mud

大門大嗰輯d暴龍開始好核突
Wonders 發表於 2016-3-16 18:47

夜鷹獸個系列我最ok
   拉拉獸唔要向日葵同爆裂型態都可以接受

廿幾集之後迪路獸仍然係悲劇 冇得超進化
Wonders 發表於 2016-3-16 18:49

only去香港個集咪有

02好似冇乜賣點

01>04>03>02
seeseetv 發表於 2016-3-16 18:50

03先係最悶, 02其實係唔岩小朋友睇, 個世界觀太深, 之前睇番就覺得幾有意思

巴魯獸個究極體
Wonders 發表於 2016-3-16 18:51

yes, 佢係細粒d ze

放黎呢到先
唔攰呀  平時就係會自動自覺醒左  但有時前晚做 coursework 做到夜左,  ...
chanchan0909 發表於 2016-3-16 20:23

放左黎但係無提示
   點解可以咁, 我嘅車程主要係要黎訓, even我玩緊/睇緊戲都會唔覺意訓著

原來無嘎
我搭車用黎聽新歌  一講到玩就點都唔會攰  ...
chanchan0909 發表於 2016-3-16 20:32

可能我車程長gua, 訓覺係最好

幾耐
我 1 個鐘
chanchan0909 發表於 2016-3-16 20:47

我快都係1個鍾, 塞車or轉唔到車就另計啦

點解會轉唔到車嘅
chanchan0909 發表於 2016-3-16 20:53

要等車ga ma

好似20萬yen有找
四國is cheap cheap
ed8671ed 發表於 2016-3-16 20:53

yes 個時1week (6日四國+1日大版) 連機票都係~10000

啲錢應該有好多都fing晒落搭車度? lol
dongbb2332 發表於 2016-3-16 21:09

有JR pass ma

原來係咁  我有時喺樓下等巴士都等左好耐 有時一黎黎兩班
chanchan0909 發表於 2016-3-16 21:19

等車仲慘過塞車, 係到吹風

睇風景多 手信又唔係特別多
仲要我backpack緊買唔到咁多野
ed8671ed 發表於 2016-3-16 21:23

其實都有d好野食 可能走勻四國, 所以到到都買左d
  不過風景真係靚到絕

之前睇j2 見到有隻阿波乜乜雞好好食
嗰時miss jor
ed8671ed 發表於 2016-3-16 21:29

咁話曬唔係咁多人去, 唔知都唔出奇, 留番下次la

秋天有紅葉
ed8671ed 發表於 2016-3-16 21:32

上次介紹個溪流其實我都想玩

我尋日開始玩BBTAN 原來係一個幾有趣既遊戲  
之前係地鐵見到人玩呢個遊戲 後來見到有同班同學玩 ...
nicholashin 發表於 2016-3-16 21:39

好多人玩, 不過我已經另外有野玩, 所以唔會玩

全盛時期既你除左y_m仲會打錯好多字你另外玩D咩野呀 我o岩o岩玩 得6X lol
諗住過到百就唔玩個game { ...
nicholashin 發表於 2016-3-16 21:43

你未必岩, 數字會員可能會有興趣多d

Hotdude Forum會點
HOTMAN 發表於 2016-3-16 22:57

係唔係呢到都有人好hot ga la

邊個?燈神?
HOTMAN 發表於 2016-3-16 23:07

係呢度d人好飢渴, 成日都慾火焚身咁諗埋d yum野

ED同兔好近
kk8733 發表於 2016-3-18 00:52

連住都咁近, 過然係天生一對

各位愛雅力注意, 記得今晚睇do姐有問題

你地兩個做乜L野
hinz 發表於 2016-3-18 13:01

人工呼吸

聽講祖兒今集成績唔差
bagfgfcde 發表於 2016-3-18 19:22

今日播個集, 3個半鐘後咪知

hinz 發表於 2016-3-18 20:24

係佢自己上定fans話俾佢知ga

嚇死人咩

jarvis cute cute
2個do do
數彩虹 發表於 2016-3-18 22:49

可惜有個do do 無得食花膠, keep唔到一樣樣啊

聽日要瘋狂整gif圖
ed8671ed 發表於 2016-3-18 23:13

呢排me都正左好多jojo美圖

祖兒一日未out都仲有排你整喔^^
ed8671ed 發表於 2016-3-18 23:48

我都係整佢我是歌手d傻大姐gif圖
   平時得鬼閒理佢

好想開班教祖祖打羽毛波
其實係我想打
mamakin 發表於 2016-3-19 00:45

祖兒好識打羽毛球

jojo又為大地帶來歡樂

入面有好多治廷(走音)
electric 發表於 2016-3-19 10:43

有show手瓜ma
   有d片係之前報告教練個套綜藝

祖祖啲發音
我懂個毛綫
mamakin 發表於 2016-3-19 11:44

會不會太膠

jojo又有新花名, 容老祖

謝harry^2
RVHOCPC 發表於 2016-3-19 21:14

又轉新icon

汪明荃嗰張唔夠groovy
RVHOCPC 發表於 2016-3-19 21:17

你知就好

山林道都要伴舞
RVHOCPC 發表於 2016-3-19 22:26

一姐待遇ma

原來只要抽濕 電視唔著變著 熱水爐用得翻
nicholashin 發表於 2016-3-20 05:00

咩道理

我都想知
nicholashin 發表於 2016-3-20 12:06

理科學生都解釋唔到

咁本身係因為潮濕令到d電線電路神神地麻
咁抽左濕冇曬d水咪冇事咯
好似呀媽係女人咁{:1_115 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-3-20 14:00

我今日真係學到好多野

積分 16000
參與 12000

剛剛好喲
chanchan0909 發表於 2016-3-20 22:11

如果貢獻都係0字尾就真係剛剛好到無人有

期待你做到喔
chanchan0909 發表於 2016-3-20 22:18

而家用住d 3字頭當住先