返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
harryharry 發表於 2016-7-8 18:11

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

話說phil capture電子傳媒榜單張相, DBC個張好似係黎自cm

朱薰E又做替工

when?
kwanie 發表於 2016-8-2 23:00

星期五開始vani放假, 暫時個節目表係星期五同星期日都係朱薰E

即係肯定聽晚係婉婉啦
kwanie 發表於 2016-8-2 23:45

係, 頭先講左聽日會有

把聲好聽過星夢所有女將
JasOh103 發表於 2016-8-5 14:25

人地假假地都係歌唱比賽出身

今年情侶獎一定要提名n會員同h會員
bagfgfcde 發表於 2016-8-8 17:33

N會員表示又要掃獎

佢同版主大人一pair既話就有可能
話哂版主都連拎左三年
bagfgfcde 發表於 2016-8-8 18:16

版主幾時咁濫, 連動物都pair up

好難講
周街都有男人係啱版主既
bagfgfcde 發表於 2016-8-8 18:56

但重點係兔兔係動物

negatively-charged HOTMAN attracts two positively-charged 會員s?!
但我心繁我既小霖 sorry  ...
matthew1990 發表於 2016-8-9 00:29

咩叫心繁
個心好煩

FUN E 就黎有新節目

新界東17號好正番屋企見到banner
已濕7
b01091018 發表於 2016-8-11 19:24

你有無買佢寫真
  話說個個區咁多人, 真係唔會記得d number

JW 霏邊度有得抽?
我唔會咁傻豬豬用紅先生fun 換霏嘎
matthew1990 發表於 2016-8-12 15:26

之前成個禮拜叱吒樂壇都有JW飛派

叱吒樂壇
但抽唔到天台音樂會 不如開番個抽霏專區
艾石仔 發表於 2016-8-12 16:08

我未試過打得通電台d電話

下全日都無人MARK AP 咁趣緻
kwanie 發表於 2016-8-14 02:21

咁星期六日本身又少人d

你啲icon同小白有得揮
bagfgfcde 發表於 2016-8-15 07:38

小白好似唔識gif

金堅想彈欣宜泳衣邊

fun e 新節目主題曲又係phil叔

幾好聽呀
stephybest 發表於 2016-8-16 14:11

個人鍾意雙截棍多d

陳詠謙老婆有BB,恭喜晒
KITSTON 發表於 2016-8-17 23:52

即係奉子成婚

玩水彈都yum亂。。。。
HOTMAN 發表於 2016-8-18 17:59

點解有氣球唔用

ruby翻黎一日爭上榜攞入場資格
bagfgfcde 發表於 2016-8-18 22:43

女金仲有得頒

第一次去
完全唔明點解呢啲嘢會關電腦節事
jose 發表於 2016-8-19 19:22

用電腦程式控制

以後剩係聽新城top10都有大把花生食

新城係咪想做番起自己個頒獎禮?
matthew1990 發表於 2016-8-20 17:47

如果係都好, 不過其實而家個榜都係一時時, 係比以前好少少咁

可能將來冇得喺頒獎禮俾錢買獎呢
matthew1990 發表於 2016-8-20 19:10

睇下今年搞成點
  不過就算唔買都係分

陳玉娥係邊個派嚟㗎
咁on嘟嘅
jose 發表於 2016-8-20 20:23

咪黑手搞出黎

瘋狂喺度 loop 拉布怪
小組討論嗰陣又講埋啲膠嘢
jose 發表於 2016-8-20 21:21

港台個論壇其實好悶lol, TVB個邊好似激烈d

陣間睇tvb果個
我唔係呢區但覺得呢區好精彩
jose 發表於 2016-8-20 21:27

TVB新東係第一個電視論壇, 雖然好長但係碼有時間講野
   港台平均都係得1分鐘都唔知講到d咩

同埋呢區d人辯論水平都係高d, 好過九龍西個面大部份都人身攻擊

聽日又有我期待已久嘅九西
Wonders 發表於 2016-8-20 21:33

明明林依麗上次選個時狂插梁美芬, 都唔明點解今年變左去游蕙禎

本土派係咁比左中右夾撃 xx(
上次嗰場仲要出埋人身攻擊
Wonders 發表於 2016-8-20 21:38

最搞野係當對手無曬時間時, 個林依麗爆左句都唔知點插你好

真係好明白點解黃毓民咁無耐

今日新西嗰場算係有返啲水平

一來時間太短講唔到咩
另外都唔係辯論政綱嘅 係度疊聲 抹黑 罵戰 ...
Wonders 發表於 2016-8-20 21:46

電視有字幕已經算好好, 如果係電台疊聲真係得個嘈字

開心咁多人鍾意首歌
903唔識貨
JasOh103 發表於 2016-8-21 13:58

唔知今次997回落, 係咪想冠

我想幫陳玉娥派傳單
matthew1990 發表於 2016-8-22 13:56

你想俾c9圍

tvb又播天與地

把聲沙過恭碩良喎
kwanie 發表於 2016-8-23 20:46

係咪你無財閥s咁有錢, 買左d次貨

不如梁美芬下屆唔好再出席選舉論壇啦
見到佢瘋狂出醜真係好尷尬
jose 發表於 2016-8-24 08:45

佢地d人咁厚面皮, 點都會繼續選啦

你有冇睇有線九西嗰個論壇??
鼠王同11號嗰2個on嘟比人寸到口疾疾
笑到痛哭 ...
jose 發表於 2016-8-24 12:09

未睇, 有無咩精華片

(%E4%BA%94)
一開頭

(%E4%BA%8C)
14分鐘 小麗老師爆SEED + 元秋比人寸返轉頭 369

(%E5%85%AD)
...
jose 發表於 2016-8-24 19:24

齋睇第一段都無眼睇, 連個主持都忍唔到笑

好野, vani訪問祖祖, 有多1小時俾我煲劇

Doctors 0進度 睇完第四集之後停咗起度
Wonders 發表於 2016-8-25 21:30

Me too, 我仲停係第2集

心存林溢欣?
nicholashin 發表於 2016-8-25 23:37

呢句係咪噴言

可以訓到自然醒
開心
matthew1990 發表於 2016-8-26 10:18

你就好, 明明今日我唔洗番但係都係同平時番工咁好早就醒

我以為你番黃昏添
matthew1990 發表於 2016-8-26 11:25

有時要番早 (其實我想番早多d, 因為番下晝d時間好唔見駛)

係咪話緊我a_a
我岩岩先起身
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-26 15:09

日頭咁曬都可以訓到咁晏

如果比我閂窗簾訓
放假係坐三望四點起身既
kwanie 發表於 2016-8-26 15:33

咁奢侈