返回列表 發帖
根據bag會員既講法 熱男係我丈夫
nicholashin 發表於 2017-3-5 14:21

一家人好幸福
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

呢度既post好核突

Btw我全日都出街 可以隨便發力奪冠
HOTMAN 發表於 2017-3-5 17:50

你有無琴晚嘅post要del先

今日molamola
HOTMAN 發表於 2017-3-5 21:01

都話你有post俾del
  仲要插水式下跌

點解既 好慘 要補番
HOTMAN 發表於 2017-3-5 21:05

你而家咁發力, 聽晚又會插水式下跌

我幫你補身
nicholashin 發表於 2017-3-5 21:06

你兩公婆唔好係到打情罵悄

你覺唔覺其實係單方面既問題
HOTMAN 發表於 2017-3-5 21:08

我唔想知

發帖榜@2017/03/04 21:30

冠軍tag: 有請熱男嘅分身

RK LW  Name                 AP
01  RE  nicholashin         75
02  02  HOTMAN            69
03  07  kevinlai1621       57
04  03  RVHOCPC           34
05  NE  stopzi                34
06  04  Wonders             32
07  RE  jose                   27
08  10  chanchan0909    22
09  RE  kk8733              20
10  NE  ed8671ed          18

OUT
XX  01  John        
XX  05  kwanie   
XX  06  kel_kelvin   
XX  08  tom         
XX  09  seeseetv

好多情侶排埋一齊
1 同 2 , 3 同 4 , 5 同 6 , 9 同 10
chanchan0909 發表於 2017-3-5 21:42

點解3同4, 5同6會有份
  仲有8, 9, 10呢個三角關係

咁快揭曉單身會員大獎得主
jose 發表於 2017-3-5 21:44

咁你想同邊個pair up

點解會上到榜。。。
白果獎molamola
ed8671ed 發表於 2017-3-5 21:47

今年個焦點去左邊個未上過榜
  唔上榜難度仲難過登冠

4 佢話其實佢鍾意左你好耐架啦  
8 係遙言黎 , 唔好比其他人誤導 !!!
NO ! 我係同你爭呢個獎的 !!!
...
chanchan0909 發表於 2017-3-5 21:50

點解我唔知有d咁嘅事

8 & 10都係一對好似係
Wonders 發表於 2017-3-5 22:03

佢要相連呀 所以只好將佢地變成三角關係

8號係我頭號狙擊目標
ed8671ed 發表於 2017-3-5 22:09

又愛又恨麻, 明嘅

6 8 9 10 既四角關係 平常人真係唔會明
nicholashin 發表於 2017-3-5 22:11

Nh又有冇考慮過我肯唔肯?
HOTMAN 發表於 2017-3-6 17:29

明明你地舊年已經air up, 而家只係關係更進一步

而家d動物咁open嘅

你很定係人?
jose 發表於 2017-3-6 19:28

好mean

我要帶咩???
kk8733 發表於 2017-3-6 19:54

帶你個軀殼就得

又推個波比ed  呢個豆漿好唔負責任
Wonders 發表於 2017-3-6 20:00

豆漿本身就係流質

第33次CDE爭奪87大戰
nicholashin 發表於 2017-3-6 20:36

食住花生

你就係呀。蝦陳陳。我退出。等你地兩個慢慢私下傾計。。
我找TIMMY BB 好過。。 ...
kk8733 發表於 2017-3-6 20:45

你咁ga, 當人後備

大家為情侶獎發力
係咪咁唔想 NH 同 HOTMAN 呢對模範夫妻蟬聯呀

你呢句好夾你個頭像  ...
-Prince- 發表於 2017-3-6 20:41

咁到時支持下我頭像

情場大後備
kwanie 發表於 2017-3-6 20:49

越搞越複雜

咩文黎
CUTE 同複雜係無衝突
kwanie 發表於 2017-3-6 20:56

可能佢專指 D 會員

發帖榜@2017/03/06 21:37

冠軍tag: 今日嘅靶

RK LW  Name                 AP
01  09  kk8733              60
02  03  kevinlai1621       41
03  RE  kwanie              39
04  10  ed8671ed          27
05  06  Wonders            22
06  08  chanchan0909    18
07  01  nicholashin         18
08  RE  kel_kelvin          17
09  04  RVHOCPC          16
10  02  HOTMAN           14

OUT
XX  05  stopzi
XX  07  jose

跳襟芒熱身先
ed8671ed 發表於 2017-3-6 21:54

shiga幾時出歌

居然仲上到
RVHOCPC 發表於 2017-3-6 22:02

明明我都留力都仲有第二 今年個榜真係好難估

唔知可唔可以上曬十個位呢
RVHOCPC 發表於 2017-3-6 22:06

6日都有上榜嘅兩位都已經有重複位置

我唔係六日都有上榜呀
RVHOCPC 發表於 2017-3-6 22:13

我無話係你

我好似係01>01>03>04>09
RVHOCPC 發表於 2017-3-6 22:21

8>5>2>7>3>2

今日應該收得爐
淨係想爭7-10
jose 發表於 2017-3-7 17:08

爭低位都好難

原來我又落咗榜
Wonders 發表於 2017-3-7 20:10

你係今個月嘅元老wor

另外兩位前巨頭都收咗山喇, 不了
Wonders 發表於 2017-3-7 20:32

佢兩個無上左6日ma, 得我同你先有

希望今日out到 等你做唯一一個會員連續上榜
Wonders 發表於 2017-3-7 20:35

唔好dum低我

考慮下
Wonders 發表於 2017-3-7 20:37

等我幫你谷下啦

我收留你啦。。
kk8733 發表於 2017-3-7 20:38

我屋企唔養動物

oh my god 你都比人鎖定埋
Wonders 發表於 2017-3-7 20:42

你唔見我即刻劃清界線咩

人地對你有興趣呀
Wonders 發表於 2017-3-7 20:44

咁佢要亂諗野我無計

Icon 好yum 唷
stopzi 發表於 2017-3-7 20:44

到時記得投票

心中有就可以了
stopzi 發表於 2017-3-7 20:48

我最憎動物

最佳情侶提名
kevinlai + 87
Wonders 發表於 2017-3-7 20:51

留番俾豆漿同ed la, 我唔會同佢地爭

87係咪有雙重意思
stopzi 發表於 2017-3-7 20:53

仲有咩

發帖榜@2017/03/07 21:10

冠軍tag: 自己頒俾自己有d唔好意思

01  02  kevinlai1621       51
02  01  kk8733              46
03  10  HOTMAN            27
04  03  kwanie               26
05  RE  jose                   23
06  RE  hehehaha           22
07  09  RVHOCPC           20
08  RE  jasOh103           20
09  04  ed8671ed          19
10  RE  stopzi                18

OUT
XX  05  Wonders           
XX  06  chanchan0909   
XX  07  nicholashin        
XX  08  kel_kelvin

out咗 ah yeah
Wonders 發表於 2017-3-7 21:15

都話左陳陳先係真愛