返回列表 發帖
咁好明顯nh陣營會贏
Wonders 發表於 2017-3-17 22:26

你覺得你同陳陳打第一次時, 陳陳會贏咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

可能掛
我同佢冇事喇
Wonders 發表於 2017-3-17 22:29

你地先係床頭打交床尾和

唔好諗太多
Wonders 發表於 2017-3-17 22:30

我無諗太多

點解好似無用過錢咁 但又無晒啲錢?
stopzi 發表於 2017-3-18 22:51

因為你跌左錢

@chanchan0909
Wonders 發表於 2017-3-18 22:54

又一對情侶誕生

排球po孖寶
Wonders 發表於 2017-3-18 22:57

咁係咪提名反擊

好似未
Wonders 發表於 2017-3-18 23:00

你同ed就有

係囉 無端端拉ed同我落水
濫用提名制度
Wonders 發表於 2017-3-18 23:03

我都唔明點解成個情侶提名來來去去都係個d人

所以我一次提名曬CDEK係明智嘅
nicholashin 發表於 2017-3-18 23:08

但係佢地都被拆散曬提名

除左睇波 基本上我唔會通頂
身體係最重要
stopzi 發表於 2017-3-19 08:25

同意, 通頂真係好傷身, 我而家都會頂唔順 中途就要訓

渣ga
HOTMAN 發表於 2017-3-19 10:17

我個黑眼圈已經愈黎愈大

愛弘力spotted
ed8671ed 發表於 2017-3-19 11:18

邊及陳陳

髮唔髮力好呢
jasonng 發表於 2017-3-19 20:22

支持

high juice好唔好飲

矛盾大對決
今晚食唔食甜品好?
Wonders 發表於 2017-3-19 22:04

食甜品, 好開心唷

大家都幾支持我食甜品呀下
一陣又要煩食咩好
Wonders 發表於 2017-3-19 22:38

咁煩咁就唔好食

2:1 仲有冇人幫手投票
兩樣都like
Wonders 發表於 2017-3-19 22:44

心太軟太漏啦, 俾我寧願要後者

其實心太軟係咪一定要有朱古力定係點
kwanie 發表於 2017-3-19 22:45

如果入面唔係朱古力, 仲叫心太軟

尋日食左東海堂個抹茶蛋糕
某d會員拎住黎自拍果個
仲要特登著綠色衫自拍

個cream香而不膩
抹茶味濃,但苦 ...
harryharry 發表於 2017-3-19 22:48

你係咪po錯區, 呢到唔係飲食台

全部會員都OT唷
stopzi 發表於 2017-3-19 22:49

我地只係回答derder問題, 但係小巧太后係分享美食, 唔同嗄

扣佢分好無^^
stopzi 發表於 2017-3-19 22:54

我無此權限

我已經一個禮拜食左四五日雪糕了
ed8671ed 發表於 2017-3-19 23:05

唔怪得你有腩

其實我成日想用手拍打下啲肚腩
harryharry 發表於 2017-3-19 23:07

快d叫ed俾你打

轉唔轉icon好?
bagfgfcde 發表於 2017-3-21 23:25

你唔係已經有份角逐頭像獎咩

諗緊轉唔轉張美啲既
bagfgfcde 發表於 2017-3-21 23:36

都好, 我未諗到點describe你張icon

我提唔提名我自己好
stopzi 發表於 2017-3-21 23:36

as you like

好似好重口味
stopzi 發表於 2017-3-21 23:37

你小心隨時被版主俾你icon

點解三月就熱到咁....
熱到訓唔到的說
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-22 04:14

你都係熱男

Cm全部都係
HOTMAN 發表於 2017-3-22 09:42

咁你係咪最熱個個

YES AH 冬天我都照去游嫁:D
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-23 03:24

游水但又食宵夜, 究竟你係增肥定減肥

好John唷
上身唔會超凍咩
stopzi 發表於 2017-3-23 11:07

剩係上水個下行番去更衣室我都覺得凍

夏天上身都凍
stopzi 發表於 2017-3-23 11:11

無咁凍lol, 夏天始終都係熱

我發現我打錯字
我通常夜晚游......有少少涼
stopzi 發表於 2017-3-23 11:50

夜晚游感覺個池已經俾人游左成日好似污糟d

一路増一路減
所以體重冇變過
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-23 12:36

咁睇黎你都好滿意而家嘅身型

朝早全部都係阿伯游..........
stopzi 發表於 2017-3-23 12:41

你又要目及仔

醫生真係omg
stopzi 發表於 2017-3-23 15:51

正規醫生唔係要戴口罩咩

眼、身形、把聲
hehehaha 發表於 2017-3-23 16:05

果然係專家

呢到呢........有個會員
專登上去金堅到比佢睇牙
hehehaha 發表於 2017-3-23 16:19

金堅間診所其實係邊

有三間
艾石仔 發表於 2017-3-23 16:35

即係唔係佢自己開

佢舅父開
艾石仔 發表於 2017-3-23 17:09

但係又會有3到地方咁多

比我望到佢隻眼再比佢掂下我身體就滿足
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-23 17:11

對你黎講肌膚之親先係重點

聽日約佐人@_@ 未必發到力
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 22:07

所以要而家發力

together la
Wonders 發表於 2017-3-24 22:13

個個都落榜, 個榜咪無人

後輩加油

Wonders 發表於 2017-3-24 22:16

咪又係得阿yan 同 bag兩個

hotman呢
Wonders 發表於 2017-3-24 22:24

其實我成日都覺得佢同我差唔多

其實我真人真係好細個嫁咋
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 22:27

擺張相出黎睇下咪知

試解說之
Wonders 發表於 2017-3-24 22:27

通常呢d social世界仔思想上都幾成熟
   樣就可能係後生嘅, 但係少見樣ma

屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 22:29

咁都叫後生

你覺得你同佢邊個年輕啲
nicholashin 發表於 2017-3-24 22:30

我成日都俾人話我個樣無咩點變

其實好想知燈神咩樣
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-24 22:30

唔想知