返回列表 發帖
仲咩開左個丸丸星情
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

希望多D人講下自己咩星座
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 20:03

可惜我是水瓶座

你係咪成日喊嗄
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 20:14

我算眼淺嘅

其實我覺得星座真係好準
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-10 20:16

唔覺

好事黎架 深近視配眼鏡好貴 ^^
nicholashin 發表於 2017-3-10 20:18

我都算深近視

可惜噴言提名已經太多 唔係實提呢個
HOTMAN 發表於 2017-3-23 20:28

仲有3個名額

ME is天秤座 但自問自己都幾唔忍得下
bagfgfcde 發表於 2017-3-26 23:43

其實咪都係睇人

我記得我同學話咩 要計埋咩生出黎既時間同年份先可以計到一個人既性格 ...
bagfgfcde 發表於 2017-3-26 23:53

mali 上身
  係呀, 因為要睇唔知咩太陽上星先準, 呢d係要你exactly出生時間

Mbti我覺得有一個criteria好唔準
9型人格其實就籠統左d, 但係我覺得都可以接受

天蠍都算係其中一個最多負評嘅星座
nicholashin 發表於 2017-3-27 15:57

點解

或者咁講啦 好似啲positive trait都比較被人忽視
nicholashin 發表於 2017-3-27 18:42

例如呢

話說我咁大個仔都唔係好知自己幾多點出世 得閒問下阿媽先
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-27 18:44

幾時大慨都知, 幾分就真係唔知

wfc
bagfgfcde 發表於 2017-3-27 19:34

邊個同佢同一間醫院出世真係唔好彩
  好彩我同張靖同一間醫院出世