返回列表 發帖
OMG 真祖粉
美祖知道實好感動
jasonng 發表於 2016-3-20 21:20

期間限定
  我是歌手完左未必再有
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 戀愛腦之死 - 陳健安

唔可以用完即h 噶
jasonng 發表於 2016-3-20 21:28

我唔要

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好難搵架祖祖啲 GIF
遲啲自製多啲先
mamakin 發表於 2016-3-20 21:29

原來係咁

祖兒好sad
jasonng 發表於 2016-3-20 21:33

咁你真係唔抵錫ma

祖祖母性爆發
mamakin 發表於 2016-3-20 21:33

跳完擘脾舞, 生都容易d

黑手龍加油
我都超期待 ~
mamakin 發表於 2016-3-20 21:36

咁要再出力d

你好嘢
jasonng 發表於 2016-3-20 21:37

我好委屈

祖祖好期待 但係呢啲野關 JJ 咩事
mamakin 發表於 2016-3-20 21:46

老江湖ma

其實點解佢會比洪導叫老祖?
賴爽 發表於 2016-3-20 21:48

係洪導tag 第一名係'老'嘅歌手
   跟住佢芒果台經紀人話佢有個名叫'容老祖'

笑 ed
其實洪生啲 tag 真心賤
賴爽 發表於 2016-3-20 21:50

有得兜, 老狼有個老字, 選個隻歌係老歌又得, 係佢經紀人咁玩佢ze

但其實我見百度已經有人講佢成日比假希望比祖兒
賴爽 發表於 2016-3-20 21:54

去到宣怖結果個到佢個個都玩ga la, 係除左克勤, 因為差唔多次次都係公佈克勤個名次先

點解CM咁麻麻多少年
明明個bridge正到喊
JasOh103 發表於 2016-3-20 23:51

嗱, 我覺得ok ga, 下星期疑似有冠, 如果next week輪流榜好彩輪到我就可以谷下JW