返回列表 發帖
唔知點解我同FD打 同屋企人打 打極都係打得好少圈
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:29

有站長
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我有個FD 打隻唔關事既牌都會諗勁耐
為既只係打成日都係輸果幾蚊雞
真係SAD到呢 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:33

所以唔好打錢算
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

唔打錢佢都係諗咁耐
死未!?
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:36

咁唔好同佢打
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

所以除非唔夠腳
都唔會點搵佢打
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:39

唔夠腳, 呢到應該有好多人樂意dun腳
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我覺得依到應該有好多雀精
之前CM攪過麻雀團 好似係
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:49

唔知幾時再攪
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

話說我好鐘意約我暗戀個個去打牌
因為咁樣我洗牌個時就可以成日借D兒摸佢隻手 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:52

你咁講完係咪唔應該同你打
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我記得第一次係去佐兔兔屋企打牌!!(我冇去)
已經唔記得有邊個去佐
之後仲有冇攪過就唔知了 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-12 23:54

早幾年唔係仲有個cm gathering係度公開招募咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

係囉 我都想 Join 喎
好鍾意打牌
不過唔好打錢喎
616.1314 發表於 2018-3-13 00:15

但呢到d人好鍾意賭
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

一起身就上CM髮力 真係好勤力
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 12:24

訓到咁晏
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

依個先係我平時起身既時間
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 12:52

我唔得 遲起身個人會仲攰
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

差唔多啦~ 5點先訓 12點起身都唔係訓佐好耐姐
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 12:58

不能理解
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我都係
以前 DSE 個陣有調節過
一考完試就差翻
之後就一直一直無改翻正常  ...
616.1314 發表於 2018-3-13 14:27

我番完intern後就唔慣太遲起身
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我反而係翻工先夜訓
嗰陣考完 DSE 無耐就翻工
翻朝早同下午
搞到日頭無得做自己嘢
結果夜晚就不斷推遲個睡 ...
616.1314 發表於 2018-3-13 16:14

竟然係咁, 明明番工已經好攰
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我諗番都覺得好後悔
五月番到八月 = =
曬咗人生最得閒嘅暑假
616.1314 發表於 2018-3-13 17:39

係屋企都係悶。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

想當年考完AL 去佐兩個GRADTRIP嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 17:43

有錢,去兩個
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我覺得考完個咁重要咁辛苦既試
玩到癲係件好正常既事
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:06

咁去左邊到去玩去癲
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

有得去番都唔錯!
夜晚望住個天空一齊吹水諗番都覺得好懷念

望着臉色 念著夜空 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:07

一齊出trip其實真係好開心
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

冇記錯係台灣同新加坡
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-13 18:08

新加坡我都想去
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

新加坡真係好高質
我都想再去多次
好多好嘢食
然後市容又靚
616.1314 發表於 2018-3-13 18:19

咁等你帶團啦
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

做完乜要沖涼
electric 發表於 2018-3-13 20:59

佢愛乾淨ma
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

開心 繼續攞到之前未攞過嘅位置
616.1314 發表於 2018-3-13 21:14

我又重複
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

你成日上榜啊嘛
好易重複姐
616.1314 發表於 2018-3-13 21:17

無一年儲齊10個位
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

我都好鍾意
我覺得沖涼好 Refreshing
同埋沖完之後個人會 Peaceful 啲㗎  
以前一日沖三四次 不過 ...
616.1314 發表於 2018-3-13 21:33

你又咁乾淨做mud
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

唔溫就會好似我咁..
jose 發表於 2018-3-13 22:41

即係點?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

一諗起咩都冇得食日日要做運動我就放棄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-14 14:53

咁睇黎你真人真係好肥
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

係勁肥!! 所以唔好再叫我POST相啦
我怕羞嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-14 15:18

咁都可以睇下你幾肥
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

肥到成個波咁
吾想比人睇嗄
屮SiU霖屮 發表於 2018-3-14 15:23

你愈講就愈有好奇心
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

愛丁保衛隊要內部協調
每個獎派一個人參賽 eg 最淫會員派jasonng
方便谷獎  ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-14 16:59

cm雷動??
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

??關咩事??
mamakin 發表於 2018-3-14 17:05

我想講明明一個港島一個九龍都叫近?
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

1010
stopzi 發表於 2018-3-14 20:29

啱哂你
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

點樣擁護。。。
洗唔洗錫啖先
ed8671ed 發表於 2018-3-15 00:00

公然賣yum
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

pun
ed8671ed 發表於 2018-3-15 00:09

公器私用
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

主持人係咪會有提名一覽
第一日提名就霸左2頁
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

系牙
不過要等我翻到屋企先
bagfgfcde 發表於 2018-3-15 09:44

咁等你po完先提啦
我搵下派咩貼圖
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

提名

11. 情侶大獎
kevinlai1621 + stopzi
Wonders 發表於 2018-3-15 11:22

stopzi究竟有幾多對
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

提名我最喜愛的貼圖

AGA hea拍gin lee !?

實力Gin Lee同大家和每天講再見

失蹤shiga打哂問號

牙齊phil lam 色誘cm

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

joey今年好似無咩圖貢獻
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

將就下啦
Wonders 發表於 2018-3-15 12:52

就黎成個cm都同佢配
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

仲有提名

11. 情侶大獎
chanchan0909 + stopzi
Wonders 發表於 2018-3-15 13:00

咁都對都唔知邊個界邊個票
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

有無諗過我嘅感受?
stopzi 發表於 2018-3-15 13:52

又唔係我提名
  好d諗咪你大愛, 衰d咪濫
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

你走數都冇諗過我地一班追你數既人既感受
Wonders 發表於 2018-3-15 13:57

呢句駁得好
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

CM 發帖榜頒獎典禮 2018
提名名單:

[投票類]
我最喜愛的主題
1. 2018 DSE 學術交流 (屮SiU霖屮)
2. #Cool ...
bagfgfcde 發表於 2018-3-15 15:45

等我補補

頭像 (me)
情侶 (王子 + ed / ed + hotman /
最pure (me)
最mean (nh / der)
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

你唔識咩叫界票架?
bagfgfcde 發表於 2018-3-15 16:59

cm碎片化。。。
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

最淫會員
1. electric
2. SA弟林
3. 屮SiU霖屮

邊個提名我  我咁pure
SA弟林 發表於 2018-3-15 17:59

你收咁多閃卡都話pure??
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

下  電腦冇收閃卡喎
SA弟林 發表於 2018-3-15 18:29

無收咁儲lol
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

終於踢走左我ikon個矮仔 開心
我要提名我ikon
Wonders 發表於 2018-3-15 19:10

邊個黎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

山崎賢人
Wonders 發表於 2018-3-15 19:20

唔識
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

快d睇陸王
Wonders 發表於 2018-3-15 19:23

有時間先
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

好多0
Wonders 發表於 2018-3-15 21:05

好襯佢
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

去跑步啦
stopzi 發表於 2018-3-15 20:25

好健康
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告別煤氣燈 - Gin Lee

TOP

返回列表