返回列表 發帖
昨日睇左關楚耀呢集12門逃, 覺得几好睇, 港台做樂壇相關的節目做得唔錯, 係可以介紹到個歌手同佢D歌. 下周一晚會繼續睇.

話時話, 播左關唱LIVE既片段, 某D片段都唱得几難聽

唔知now 做音樂節目會點呢?

G1格鬥會 睇兩個女仔打交
小菌唔唱歌走去打交....
rubylovessss 發表於 2016-4-9 23:44

贏左會有奬金, 以及做武打片女主角既機會

真PK 成個節目都好變態
ed8671ed 發表於 2016-4-10 00:17

節目唔變態, 只係處罰內容變態, 核核突突, 影響可觀性

思琳好叻
chanchan0909 發表於 2016-4-10 23:26

之前唔識呢個思琳, 睇左節目對佢頗有好感, 心態積极認真.

運動員真係温室小花, 根本訓練嚴重不足. 未比賽已經知佢輸硬. 不過都估唔到佢咁快輸

我想問mimi輸咗遲啲係咪要對龍小菌
ed8671ed 發表於 2016-4-10 23:28

如果對龍小菌既話, mimi一定輸.

鄧穎芝好似鄭融

crystal撐鄧穎芝都唔撐winkie

鄧穎芝好大力啊, 又夠快. 勁呀. winkie 完全冇得打.

呢個人好恐怖 唔係好想睇落去sosad
jose 發表於 2016-4-17 23:49

睇完G1已立刻熄機

融e都係同李卓庭係姊妹喔
rubylovessss 發表於 2016-4-18 00:30

係喎,仲有個李卓庭同鄭融好似樣!3個女士一樣樣

我想講  小強嘅八婆程度真係唔識形容
本身咁多個入面佢真係打得最好睇個個
節目出街觀眾可能會buy佢or欣賞 ...
tom 發表於 2016-4-25 17:44

佢想成為焦點嘛.  好似小菌話齋, 冇人投最喜愛/最討厭, 會覺得冇存在感.  所以要講d 做d 出位野咁咯.

其實shiga冇咩唔妥姐, D後生女係咁既語氣行為啦, 佢講野內容都幾得體

原來葉蘊儀咁內向...唔怪得之佢當年咁快脫離娛圈啦

黎美言。。。。。。。。。。。。。。。

其實會唔會入到決賽再對返美傭同鄉 ...
ed8671ed 發表於 2016-5-1 23:23

winkie應該贏唔到思琳

winkie若果比賽打傷人而比人排 我會戥佢唔抵:o)
jose 發表於 2016-5-1 23:29

rika果3件擺明輸打贏要... 而家真正比賽, 唔覺winkie有錯

Jw上真pk啦,第一次聽佢講野,把聲好細路女,不過表現好生猛。不過輸左要飲老鼠酒

獎品唔係有得拍戲咩?
matthew1990 發表於 2016-5-16 00:41

係有電影合約, 但冇講明係主角喎

再者, 唔一定要贏先有戲拍, 例如winkie 同思琳都因為格鬥會有得做動作女星.

聖士提反同學仔好明顯十分好勝, 呢種好勝心相信亦是獲得大成就的推動力或壓力

其實2047特首請R&K做乜
根本三組已經好夠
hinz 發表於 2016-6-7 12:32

可 能因為robynn 入行前做兒童輔導工作有關?

每一位歌手都渴望擁有自己的Show Time,踏上大舞台為觀眾獻唱更是他們的夢想,但本地歌手的路似是愈來愈難 ...
ed8671ed 發表於 2016-8-14 18:15

卡士十分唔吸引