返回列表 發帖
等blu-ray
JayantL 發表於 2017-12-20 21:35

唔知有冇bd

Jase Solo 竟然放左係 bonus tracks ...
newguy 發表於 2017-12-23 00:38

正常。無論邊個勝出,個solo都會抽出黎放最後

係FB定唔係IG 見到呀簡講會出, 下個月出
Kyle_ 發表於 2017-12-21 18:16

多謝消息。放心等bd

非常出色既一個演唱會..可以由八點三準時唱到十二點鐘.....十分享受他們每一個演出....由九展到紅館再到伊 ...
louis0511 發表於 2018-1-7 22:57

個人估計係資金問題, 經理人公司想投資捧showoff的人...或者經理人公司覺得單飛後1+1+1+1 可以達到比四位一體更高的佣金總收入.

個人覺得 on仔和釗峰係有機會做到 PHIL 的水平.

有傳佢地夾份大陸搞緊生意 上緊市
loowee 發表於 2018-1-8 18:07

即使係真, 四子都只係小股東而已.  蘭桂坊間 spark 佢地都係小股東啦, 將伊館歌酬放左落spark 度

回復  lblemon

我會支持CF
Eddie8848 發表於 2018-1-9 18:43

始終係CF 最多支持者, 不過ON 仔SHOW 肌後真係多左人注意

但上次solo selection 釗峰包尾喎!我睇好寰亞會捧On仔,始終佢可塑性高過釗峰 ...
sophia121 發表於 2018-1-10 18:43

有D人對四子冇特別偏好, 例如我就投左JASE, 不等于我最鍾意JASE, 純粹以歌論歌

ON仔可塑性的确係高過釗峰哩。

回復  lblemon

CF 無乜個人特色 勝左最多街客識
kisslung_222 發表於 2018-1-13 22:38

其實IMAGE, 歌路黎講,係架, 天梯街知巷聞,釗峰係街客最入腦

不過唱廣東K歌的話,釗峰應該係最好聽,釗峰唱歌D重拍夠力

正,期待已久,唔知有冇K VERSION?

CD倉
BD 只係貴過DVD 10蚊
咩玩法

好開心, 睇BD 見到自己上左鏡, 仲要睇得好清楚, 第一次在演唱會PRODUCT 見到自己, 開心子

另外, BD uncompressed pcm 的聲係好過default果個聲道

BD有無2CD送?
l00540 發表於 2018-2-12 20:36

no cd

BD 無跟cd,所以都合理
newguy 發表於 2018-2-12 21:11

有道理!