返回列表 發帖
蘋果D 野都係信一半好啦

我信MAG男友打佢, 同埋信MAG 有劈腿

而我不知道誰是jack chan

有冇人可以簡介下佢咩料
Kyle_ 發表於 2015-3-26 23:28

其實佢部分說話都有D道理, 一時抑鬱, 一時厭食, 一時被男友打(仲有埋瘀眼照片!), 一時失聲, 即使係病/受害者都好, 始終唔係正面消息, 耐唔中整單負面消息出黎, 會比人"成日出事"既感覺.

同埋, MAG係咪跟唔同男友都有同居? 印象中, 好似見過八卦雜誌封面話MAG 先後與建築師, 羅孝勇同居, 而家又有個同居初戀男友...佢25歲都未有, 已經3單同居報道, 其實都有影響形象...

gordon呢條友明顯借單新聞抽水搏上位, 你仲同D咁嘅人加分?  

有留意Mag新聞嘅人都記得新聞都記得舊年八 ...
thecool123 發表於 2015-3-26 23:47

蘋果應該對係針對無記相關歌手架啦~~~

搞清楚先啦, 當年單嘢唔係"建築師", 係"建築師之子"係指羅孝勇。羅孝勇係同父母一齊住, 點同居?  八卦雜 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 00:00

原來羅孝勇就係建築師個仔

係架, 八卦雜誌殺傷力都几勁架, 不過想紅就要過呢一關...因為一紅就自然會多八卦新聞

你睇下阿kay.......幾艱難先堅持到十年
Kyle_ 發表於 2015-3-27 00:20

KAY D野大鑊好多(未婚懷孕), 不過KAY 讀書比較多, 亦較遲出道, 所以始終硬浄D(雖然都曾經抑鬱)

林欣彤欠一個真正既經理人, 我指真正有遠見, 識栽培識包裝藝人的人, 唔係揾JOB接JOB果種經理人.

風水咪輪流轉囉,
不過公平D 都唔可以咁講
又唔是「天后」比人咁樣唱

陰謀論, 會唔會有同公司人驚 ...
kwanie 發表於 2015-3-27 00:24

冇啦, 林欣彤聲勢已經同之前冇得比, 完全冇威脅力

Mag同慧敏哥玩尋寶
都未有回應,始終報紙雜誌未必可信
要Mag親自澄清先下定論 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-27 01:07

親自澄清都唔等如可信, 正如好多藝人都話自己冇整容一樣

拿, 係咁既響香港某間娛樂公司, 名就唔開架啦
C 姓女歌手, 06 年出道, 有 HIT 歌架, KEEP 到 4 年, 2010 年 ...
kwanie 發表於 2015-3-27 00:33

07年出道果個, 綜合實力唔算強, 唔紅好合理..

Gordon單嘢擺明係老屈,來來去去都係同同一件初戀男一齊咁又有幾唔true? ...
rainbowdash 發表於 2015-3-27 00:52

咁羅孝勇係咩

樂小姐身為佢經理人咩都唔做太過份。
thecool123 發表於 2015-3-27 01:12

証明經理人公司和唱片公司冇溝通, 而且2間公司都唔重視佢.  其實林欣彤可塑性几高, 浪費了

一句haters gonna hate就可以無視負面新聞既影響  ...
nicholashin 發表於 2015-3-27 12:23

根本唔需要理會haters, 反而係無喜惡路人和原本几鍾意mag的支持者有冇受呢件事影響, 鐵粉就一定不受影響

其實回左FACE

依段回東方,我估聽日唔會有咩新回應。
「謝謝大家關心。已成過去的事,我不想再提,而 ...
carols26 發表於 2015-3-27 15:58

回應得好好啦.