返回列表 發帖
其實覺得勝利杜而家把聲大部分時候都唔掂, 但勝利杜隻新碟几好聽, 因此會考慮睇250

$450應該會滯銷...

幾時公開???? 點解無聲無氣
kent 發表於 2015-2-17 23:14

現已公開發售

280? 250?
岩岩上網睇三場都仲有 250 呀
wildchild 發表於 2015-3-4 10:32

而家d 飛成日都係擠牙膏方式推出, 賣完一批再加推一批, 目的估計係減少賣剩單丁位

加場了....加了4/30
roderickchan 發表於 2015-3-19 12:29

有興趣, 放工去睇都唔錯喎

買左4月30日山頂位~~~放工順便平平地睇下~~~

出發睇頭場出也~~~

今晚Fi做嘉賓?有份切燒豬
fifty1205 發表於 2015-4-30 18:12

今日靈感到, 覺得會有美長做嘉賓, 中左.

唯獨你是不可取替
喜歡你是你
雨後陽光
心靈相通
我的天我的歌
一家一減你
我沒有事
你教我兩度
心血
徹夜 ...
阿mark 發表於 2015-5-1 00:03

encore 有:
the first of may
(忘了)
一步一生

竟然有: 男人的感慨 / 灰飛煙滅 / 學行 / 與神對話 / 眼前一亮, 最後果首好SURPRISE!!! 竟然冇: ...
Kyle_ 發表於 2015-5-1 00:15

ending係一步一生

中價飛大量吉位, $450鑽石台中價, 真係唔吸引, 加上呢場係加場, 會買中價的已經買左5/1-5/3
山頂和貴飛入座率就相當高

大家一開場時好好反應, 自從快歌之後, 氣氛沉晒, 直至千嬅出黎時熾熱返一陣.

安仔講野時出現神秘豉聲, 搞左超過5分鐘先解決問題

原來ENCORE有唱一步一生
BTW 冇唱 你的秀?? 主題曲嘎
Kyle_ 發表於 2015-5-1 00:41

咦? 冇印象喎

The First Of May  系??

你忘記果首系   世紀末煙花
阿mark 發表於 2015-5-1 01:09

英文歌~~~when i was small, and christmas trees are tall~~~

Paco 會否欽點美fi 做駐'長'嘉賓

希望我睇嗰場有美嫻同美婉啦 ...
l00540 發表於 2015-5-1 11:11

美fi 應該係駐場

不過觀眾對美fi既反應遠不如美千