返回列表 發帖
為^~^~該[破音]死的快樂~^~(唔夠氣)(灑聖水)
Oh no too scary
stephybest 發表於 2022-9-22 11:01

該死的快樂美之好似都未唱過LIVE, I MEAN TOTALLY SOLO 咁唱, 佢講過個為字放係第一粒字好難發音, 上次LIVE 都係比軒公唱個段

Are you sure???
明明美之2018年頭moov live唱過solo ver該死的快樂!
stephybest 發表於 2022-9-22 17:20

咁我要搵番黎聽

狠愛狠愛你都未唱過
kenneth 發表於 2022-10-17 19:48

Tone music festival 首live 了

係米夜場都好似放番飛出黎

好似放多左好多飛
尾場除左blue zone都買到連位
wing 發表於 2022-10-20 13:22

我買3 張冇連位, 只好買下午場

睇片條女唱live好咗好多
hehe 發表於 2022-12-4 01:16

應該比Ivana monitor 住 唔比炒車

Dec 4 日場 setlist

15:20 開場

1. 靜謐神林 (樹)x 天堂有路 (之)
2. 小俠 (合)
3. 誅神的黃昏(合 ...
阻住 發表於 2022-12-4 18:31

Actually opening 我仲聽到少少碧玉

一首忘記有時已經令我差啲爆喊
之後迷失藝術段tag又想整喊人 ...
JasOh103 發表於 2022-12-4 23:45

忘記有時唱得好detail

不過皇后唱咗忘記有時、離遊記、The Pink Room同波點女皇呢幾首相對新嘅歌,我已經好收貨。    ...
Serendipity 發表於 2022-12-4 23:42

我最鐘意  The pink room 個 part , 艷后都好岩佢唱, 但皇后講野真係會冷凍全場
  Serrini 唱得比我想像中好

一首忘記有時已經令我差啲爆喊
之後迷失藝術段tag又想整喊人 ...
JasOh103 發表於 2022-12-4 23:45

唔係好記得段野講咩.. 係米講點解要有藝術GE 出現

如果rundown有埋沉默的士高係pink room 果part 就perfect

竟然有人話Ivana live 差
咁樣比樹咪唱到屎咁
現場睇樹唱Ivana 啲歌有啲位直頭想大叫shut up
摧毀原曲咁 ...
ricnature 發表於 2022-12-10 15:47

一首忘記有時 吊打佢 唱得好入心