返回列表 發帖
悶到訓著
begin 發表於 2023-11-14 22:52

同感, 呢d 咁公式ge cantonpop 加埋工整唱腔gin lee 真係悶到訓著, 冇咁好唱功shiga 但有d edge 可能仲會好聽d, 佢可唔可以搵番vicky fung

首歌好似環球時期既幸福悶,悶到想訓著
我等我在 發表於 2023-11-15 11:21

幸福悶好好多, 至少MELODY 順好多同填詞個位都唔同LEVEL LA

回復  WilljohnsonJust對作品唔對人
我一直都中意GinLee(其他黑粉我就唔知。我絕對唔係黑粉)佢唱功扎實, ...
zuzu2589 發表於 2023-11-17 15:41

Bold and beautiful 6首歌至少放埋一齊 都叫順flow 有flow

佢真係好唔吸引
寧願俾返泳兒,連詩雅
amok 發表於 2023-11-18 23:55

如果 今年個2首比左佢唱 應該hit 到

佢今年最錯就係轉PLUG, 係都派後人類REMIX OR 合唱LA
後人類佢講過有過再RAW D GE VERSION, 呢首2頭唔到岸後人類係聽越有FEEL, 聽到張力.
其實單戀個曲冇問題, 係份詞同個MV 娘到, 拎唔到金今次佢真係要怪自己, 比晒自由度都

都係好悶  下集又講住劏房
kaka1224 發表於 2023-12-27 21:47

頂, 真係頂唔順悶到, 反而聽佢講芝麻糊仲睇到佢另一面, 芝麻糊側寫左佢辛酸史  我都想GIN紅到,鄧佢唔抵,劣幣驅逐良幣, EEG MARKETING 唔該搞搞佢LA

希望GIN LEE唔好再做善事, 人地比隻歌佢又唔敢TURN DOWN 人
仲要隻歌係幾年前佢冇揀到