返回列表 發帖
因為愛Do既關係中意左睇game of thrones

暴力血腥色情heheheshe樣樣有
劇情又正,隨時死幾個
真係睇到 ...
nicknicknick 發表於 2015-1-19 19:51

game of thrones之前都想睇
但個世界觀我驚跟唔上

anne真係幾靚
以前長髮靚好多~

我冇記錯係遙遠既水底好似有個類似既post
係街吾得閒攪
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-19 20:43

really?!
沉咗水底會唔會lock/del埋啦

日劇韓劇
一個小子 發表於 2015-1-19 20:45

韓劇隔離有po呀
日劇呢度都ok呀
(雖然我本人好少睇日劇 ._.)

合併完點知第一個POST就變番係LEWIS X_X轉唔番係你~唔好意思
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 00:00

是但la,都係一樣姐

回復  屮SiU霖屮
    Sectionals過後finale. 1st part係2009, 講返點解Original 5會join ND, 2nd part好 ...
JasOh103 發表於 2015-3-5 00:05

頭3集跟住進度睇,之後唔得閒放棄咗唔追住
今日一次過追返5集,差最新一集未睇

就嚟finale,我驚到時睇到喊
好想知到時點交代finn!!!

回復  ed8671ed
    咁其實Finn唔係Original 5既..應該係會講多d Mercedes, Tina, Artie 2009本來係第9集但改左, 有cast member回歸(Season 1 無對白既Matt都返來, Mike, Puck 都有, 係無Unholy Trinity, 不過Part 2 就會有
JasOh103 發表於 2015-3-5 00:26

係喎,記錯添 -V-"
不過講2009 我諗點都link到finn少少掛 (格硬兜)

硬係覺得finale會唱don't stop believing
冇呢首好似唔夠完整 lol

如果你話本身唔同樣 特登整做一樣樣
之後某某演員一人分飾兩個都算係有啲挑戰性 ...
mamakin 發表於 2015-3-5 23:08

好心作怪
我記得$12K整容做niki -_-

老實講我睇果陣有啲估唔到
mamakin 發表於 2015-3-5 23:21

我記得大結局同fd恥笑niki戲屎
扮$12k嗰時要戴口罩演

回復  屮SiU霖屮

講聲我鐘意Mason既聲多d, 不過5位新人既唱功都好好 Spencer? 哈哈, 係會架 ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 22:03

我覺得如果當初S4用呢班新人會正d~

做多幾集就冇得再見佢啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 21:20

仲有3集咋

星期六 22:30 兄弟幫決戰姊妹淘 剛剛先開始又有睇頭,應該唔會搬,
咁睇嚟 勁歌金曲 又搬翻去 24:00 吧, ...
Bluejays 發表於 2015-3-15 02:01

兄弟幫決戰姊妹淘 得 3集 (好似係),可能性有:
1. 星期六 2300-2330 (不過2230播完劇可能係1hr綜藝)
2. 星期六晚 0000 (好正常)
3. 星期日 2000-2030仲有位,或者變返以前1900-1930做都未定 (收視可能變返單位數)

竟然無post link!
JasOh103 發表於 2015-3-15 17:58

好想快啲有得睇
but又唔捨得

今個season真係好睇過前兩個好多

回復  ed8671ed

今年既比賽都正好多 睇左Sectionals未? 有幾part笑到我 ...
JasOh103 發表於 2015-3-15 21:20

聽日先睇sectionals~

呢排成日聽返glee嘅歌,真係好唔捨得

lets play a game
glee is so jenggggg
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-17 00:23

睇到hurt locker喇?

啱啱睇咗sectionals嗰集,SUE

唔知S4 班新人係咪帶唔起套劇, S5 全部變晒大茄
wchild 發表於 2015-3-18 21:49

S4班新人想copy S1條formula嘛~
但係佢哋條線根本就冇乜發展空間。。。

marley真係好煩膠!!!!!

omgggggg my Suzy Q 比人炒左
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 22:59

Suzy Q 呢個名真係好QQ

美版主你都煲得幾快wo

will一唱歌就喊啦
仲有mercedes,rachel嘅solo

不能接受個show已經完咗

愛‧回家會係第804集完 七月左右大結局
以後無得再問人做完愛‧回家之後做乜啦  ...
nicholashin 發表於 2015-3-28 10:22

之後咪又係同一班人做
馬強都由裘俊做到而家咁多套處境劇lu

問大家鍾唔鍾意睇 96笑傲江湖?任盈盈我女神
李范建 發表於 2015-3-28 20:21

任盈盈唔係我女神
罷睇噶

真係好戥佢哋開心, 終於有時間可以追Flash. Supergirl既trailer好正!!! #GleeKidsRunTheWorld  ...
JasOh103 發表於 2015-5-19 01:38

女嗰個係咪marley
估唔到有機會做leading role wor

個大結局膠咗一半 :0)
最尾嗰場洗唔洗畫公仔畫出腸 個ending scene好不安
阿田呢套真係做得好好
可以同阿姐爭視后嘎

拆局專家好似會幾好睇

拆局專家頭先聽到有首歌 女仔聲唱 邊個唱架
rubylovessss 發表於 2015-8-26 22:23

御用劇集歌女歌手囉
我懂了都用嚟做插曲。。。洗唔洗呀

====
lulu姐姐單戀好慘
仲要連續被潑冷水N次

最後即系點?拆局專家所有人都判刑,但又可以一齊食飯?放監之後嘅事?
數彩虹 發表於 2015-8-29 22:33

判刑似係臨時加落去
可能係為咗過大陸審查 又或者 懶係要宣揚做過壞事要坐監嘅觀念

陪著你走幾好睇喲

戚其義走咗之後
全TVB拍劇最有sense一定係呢個監製

陪著你走 用咗 美埃首慢活做插曲

召集全宇宙連詩雅fans一齊翻睇sheeeeeeeeeeega獻咗比亞洲亞洲嘅螢幕第一次
15集可以好快睇晒

開頭有shiga主唱既主題曲
nicholashin 發表於 2015-10-18 18:23

快啲煲劇啦
shiga嘅演技真係美麗到喊

呢齣野係幾耐之前嘎?
Our_Souvenir 發表於 2015-10-18 20:40

07年

其實嗰時我有睇過 1 , 2 集  但係唔記得左有 shiga 份
好啦 今晚臨訓前睇  睇曬 ...
chanchan0909 發表於 2015-10-18 20:52

me睇完第一集有啲頂唔順
得閒先繼續睇

天才在左瘋子在右
有stephy又有shiga 期待
rubylovessss 發表於 2015-10-20 22:51

幾時開始播

11月13
rubylovessss 發表於 2015-10-20 22:53

shiga做痴線婆

出道前啲打扮真係好老土
harryharry 發表於 2015-10-20 23:24

當年嘅MK妹個個都係咁上下

開心。。。
shiga多方面進擊幾個電視台 樂視 vuitv 亞洲亞洲 tvb