返回列表 發帖
應該就係秘密錄影, 唔會軒仔4>1咁噴呀
kevinlai1621 發表於 2015-3-17 21:04

咁super girls 6>1 咪仲噴?!

btw 我堅信kary有秘密錄冠軍live!!!!

上次係指邊次嗄?
仲有存貨未播咩?
Our_Souvenir 發表於 2015-3-18 14:09

連詩雅 羅力威 都未播

恭喜kay
kay 一碟四冠
nicholashin 發表於 2015-3-25 15:48

唔知係咪勁歌史上首次呢

aiiiiiiiii
如果而家2-4位冠晒真係塞到呢。。。

我估連小姐可能冇冠

勁! 真係比你估中,話時話,勁歌版MV真係有段時間無見
sosomusic 發表於 2015-3-30 20:43

之前 好彩分手 都係用勁歌版ah~

Rx黃浩邦、狄易達、llv都錄左勁歌

估唔到潮水會冠軍
PangChiYeung 發表於 2015-4-3 22:12

連詩雅不敵羅力威

華納一哥大文豪都好多首冇冠啦,冇話shiga
PangChiYeung 發表於 2015-4-4 00:19

不過上年連come on都有冠
tvb應該愛shiga多過pakho好多

下一part返黎有黎自台灣嘅歌手朋友 :0)

From quinn_lui instagram: 今日TVB新節目《樂勢力》錄影
係咪360°換呢套 ._.
nicholashin 發表於 2015-4-16 18:33

吳業坤隔離個兩個係乜水

tvb.com 勁歌金曲J2版 個link,又係 link 翻去 翡翠台勁歌金曲 度,
咁咪即係好似以前 高清翡翠台版 咁,唔 ...
Bluejays 發表於 2015-4-26 20:44

其實有一半時間都係超級勁歌推介

今日J2 rundown:
PART 1: 超級勁歌推介 Let's Keep This Tonight (live) / YELLOW!
PART 2: JAY FUNG x TAKKI / 超級勁歌推介 WeTouch (MV)
PART 3: 超級勁歌推介 華麗轉身 (MV) / 超級勁歌推介 真相 (MV)
PART 4: TAKKI / 勁歌金榜

所以基本上miss咗J2版本都冇乜所謂~

講真 華麗轉身嚇死人 MV仲要係Live版
PangChiYeung 發表於 2015-4-26 21:48

liza嘅live真係難聽到爆玻璃
studio ver.把聲正常好多

會唔會只係今日先係咁, 差d jade有番訪問應該唔會咁hea 掛
kevinlai1621 發表於 2015-4-26 22:30

cut晒勁歌推介同平時差唔多la~
JAY x TAKKI / JAY / TAKKI / YELLOW! / 報榜