返回列表 發帖
最平480都貴
不過場地細預左會貴
希望到時都買到

根本都入唔到。。。

她亦謂揀歌有難度:「因為要諗點樣鋪排令起承轉合好啲,又諗緊係咪全部都係唱Side track,因為又顧慮有啲唔係die hard fans。(會唔會參考網民意見揀歌?)我有睇過,但有啲好唔Side track,但都幾真正反映民意。」
fifty1205 發表於 2017-3-2 15:43

我覺得
如果佢咁講即係其實佢都想全side track
又或者佢見D人揀出來果D都唔夠side
只係為左迎合所謂的幾次投票出來的民意而去唱D唔side既歌lor

既然講左呢個show咁多年
點解唔去盡D做一次特別D既show呢
又想風格小眾又要大眾認同
唉~

笑死我
全部都有聲

正呀 呢D先係真side track啊嘛
美祖早年D R&B歌真係好正

點解完全無人提到Scream! 明明系成只In Motion最正
jaydeng 發表於 2017-3-11 15:03

N6唱過 仲要排晒舞
應該未必會唱

Show Up第一次唱仲要只係medley, 唔係全首

真係好想佢會唱下床前, 派對 (in original in full)

煙霞confirmed
903今日訪問講左
佢話投票最高點都唱下....
hehehaha 發表於 2017-3-17 18:09

言下之意佢唔係咁想唱?

都係果句, 上次1314已經好proper好完整咁唱過
其實可以skip囉
不過佢最後都順應民意而唱

可以些牙完整歌單嗎?

What's up變左一面之緣
故弄玄虛,遲鈍 變戀人未滿
冇蒸餾,傷神,最後勝利,冬眠
入牆紙同流淚眼
Medley  ...
teng212 發表於 2017-3-26 00:12

故弄玄虛/遲鈍/蒸餾/傷神/最後勝利
呢D cut左真係好可惜

我真係懷疑D保險佬有幾熟美祖D歌

呢個應該係做1314前籌備時期囉,最後都冇要到首歌
風見志郎 發表於 2017-3-26 23:42

咁與蝶又真係fit in 唔到佢想做既節日主題既
同埋始終係跨年show個rundown一定會熱熱鬧鬧(i.e.保守)D

其實有無人鐘意時不與我?

最近經常聽番呢首, 覺得個編曲同永遠幾遠有D似