返回列表 發帖
呀KC 其實雖然老左D 其實都OKAY 嫁
佬味
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-25 21:15

識貨嘎

KC 真係OK

下個星期有男神陳豪睇

不過做大戲可能好悶
rubylovessss 發表於 2015-3-28 10:25

咁岩睇到預告, 吸引唔到我

子珊姐姐個套呢?
rubylovessss 發表於 2015-3-28 10:57

都係0 吸引tvb 既劇我而家係睇cast 多過睇劇種
有我喜愛既人拍我先會考慮睇

fb見人share~武則天d封胸cg假到.....
點解可以冇褶紋果d, 一睇就知係假=.=
真心唔明做咩要好似大陸咁封人胸(雖然佢封唔封我都唔會睇)

好想除左佢件小背心
nicholashin 發表於 2015-5-6 11:28

好正咁!!!未得閒睇嘎

BTW 華麗轉身可以話係王梓軒拍劇以黎演得最自然既一套

愛jason
佢咁大隻點解唔露肉  滿足下你呢D連Yan Ting都要j既人  ...
nicholashin 發表於 2015-5-13 22:49

好想撕爛佢件背心仔~

佢唔露肉有原因嫁, 佢背隻有個好大既紋身, 大到用盡哂背隻D位, 廢事嚇親人喇~
個紋身以前見過圖, 都幾靚

華麗轉身堅好睇, 啱啱追到第16集, 呢集好感動但又唔會懶煽情而有深度, 一班演員既演技都好好(尤其是美轉{:1 ...
JasOh103 發表於 2015-5-20 20:25

我都係中間開始追.....有次遲左食飯就一路食一路睇, 發現真係好睇, 好surprise 原來套劇唔係一般d小品, 而係有深度~起碼唔會一面倒講個角色係大好人
每個角色都有其黑暗面/不可告人既秘密, 特別係汪呀姐同方力申個角色好立體好現實!!
而家最後幾集, 汪呀姐同嘉欣就華麗轉身左喇, 就睇埋餘下既角色點華麗轉身
同埋d道理唔會淨係用口以金句形式講出黎, 更會透過角色既諗法同轉變將d道理演繹出黎

愛回家仲有兩個月就完滿結束
姚嘉妮係子妮子仁個媽媽呢幾集都好睇
rubylovessss 發表於 2015-5-26 23:52

下...我覺得勁ODD 勁格硬黎=.=

鬼同你OT 真係好好笑
大台難得既輕鬆笑劇

追緊哩兩集鬼同你OT....想問有冇人知網名 90後 果個後生男演員咩名啊...幾正

好似叫王志康
Ald 發表於 2015-8-4 01:39

THANKS

重有幾個都好正

個乜乜一分鐘都有好多
poetkev 發表於 2015-8-4 01:44

鬼同你OT D 茄哩啡真係OK 正

一分鐘淨係J 一個, 佢好似姓郭

女夭
一 D 都唔似
香香靚好多
果個胸圍擺明北姑格嘎 SORRY
Our_Souvenir 發表於 2015-8-4 01:48

真係好DISLIKE 佢...見到佢就諗起D大媽同埋D 勁貪錢既北姑

點解今晚果集鬼同你OT...速龍演戲個FEEL咁似王宗堯= =

鬼同你ot overall 係好睇既~
我覺得it man 出場d劇情就開始失控:o)
大結局係mk搵may 果part更加係膠同拖==

晚上電視沒有甚麼節目吸引,上網睇左一集'我的自由年代'唔錯,香港已經好少有呢種青春劇,四名男女主角都是 ...
Ching2015 發表於 2015-8-17 23:29

比你講完去左睇故事大綱同男主角個樣...又真係幾吸引, 翻睇完命中注定我愛你就睇哩套先

其實你同Ald睇劇定睇靚仔?我兩樣都睇。
Ching2015 發表於 2015-8-18 14:47

咁緊係兩樣都睇啦

晚上電視沒有甚麼節目吸引,上網睇左一集'我的自由年代'唔錯,香港已經好少有呢種青春劇,四名男女主角都是 ...
Ching2015 發表於 2015-8-17 23:29

睇完第一集, 又真係好睇wor~
最重要係....好有感覺既劇....令我勾起好多大學生活片段~
更加有返岩岩升u入hall既感覺同回憶好青澀

btw 男主角好好j

李國毅真係好靚仔
佢有新劇 唔知追唔追好

爆料: 佢有套電影 有同彭于晏Kiss嘅戲份 ...
Ald 發表於 2015-8-18 22:46

等你cap 圖

開電視做緊洪永城採訪北韓,抱著好奇的心情睇緊,佢去邊都比人監視,真係好鐵幕,好共產。好中意睇呢的旅遊 ...
Ching2015 發表於 2015-8-31 22:42

反而覺得偷拍果D仲刺激, 睇到更真實既北韓

回想都好似係,而家比人閙得最多的是黃翠如,日日見到佢真討厭。無綫真係硬捧邊個死邊個。熊貓同吳若希係 ...
Ching2015 發表於 2015-9-27 10:16

真心覺得鏗鏗係幾有觀眾緣~好多人唔會話對佢反感, 你睇下連出道單HEHE野都可以冇打沉到佢就知大家都幾BUY佢~唔知會唔會拍戲 新一代應該得佢同CAS 係有咁好既觀眾緣