返回列表 發帖
觀塘CD舖話問咗唱片公司,會delay到下星期一
fifty1205 發表於 2015-7-9 16:04

最後都係難逃DELAYWEEKEND 冇得煲喇

而家趺返落3號波....唔知聽日能否如期推出DVD

急死me......好想今日買到

乜尾場冰點之前個TALK咁長架?
好似無乜印象佢講過DVD D野-.
艾石仔 發表於 2015-7-11 23:38

個TALK 係第三場MIX尾場

最好的債,終於見到Wyman唱"你是最好那段債"既畫面!
k@k 發表於 2015-7-11 23:53

睇到果個位真係叫出黎.....估唔到剪得咁靚
BTW 有冇人有見到現場D男觀眾有D都幾正幾靚仔

係咪講緊我?
John 發表於 2015-7-12 01:21

我係現場男觀眾之一喎
lemontea1069 發表於 2015-7-12 16:42

你地上左DVD 麼?

終於有返煉金術唱,想佢加埋花與愛麗斯同埋處處吻
p74d47 發表於 2015-7-18 16:55

應該會越黎越多歌可以唱

等到變薛凱琪啦sosadOt:五個小孩的校長點解仲未出碟also!?  遲過佢上既媽咪俠同衝鋒車都出左  呢單真係最 ...
Mattson 發表於 2015-7-31 11:25

套戲好似未落畫
反OT: BR 應該8月中出啦~通常都係隔一個月到?!

DVD沒有上榜呀
feralz 發表於 2015-8-1 20:19

SKYMUSIC 個SALES CHART 一路都KEEP 住係TOP3 WOR~~

琴日cdwarehouse 見到dvd chart,  千嬅係no. 1

另外五個小孩好似20號出~
kenny1102 發表於 2015-8-13 21:03

終於出啦等左好耐

其實我感覺上覺得其實千嬅本身係冇意搵aaron做嘉賓
只係可能因為某d唔知咩嘅原因先搵佢 ...
electric 發表於 2015-8-18 16:15

我覺得冇咁複雜....應該係版權傾唔掂者~因為愛情都冇收錄啦~~~

原來10月31號就係新加坡站!
electric 發表於 2015-9-19 15:31

你等澳洲站啦BTW OT下先, PH去澳洲你會唔會去睇
--------------------------------------------

BBTW 今晚澳門站, 有傳嘉賓係IVANA....
唔知會唱咩歌, 希望係郎來了 / 有發生過x月亮說