返回列表 發帖
個樣咩事
希望佢唱多D 出道頭幾年果D歌, 好正

Speechless應該係想指佢一貫唔講咁多直接唱o既作風
個樣有D似蠟像...

個紅館比預期開得早左少少,等睇第二 ...
KITSTON 發表於 2017-8-21 18:16

咁都叫左早左少少................同期既PH 2014年已經上左

頭先係FB 睇#BUILDJASON....好多人撐柏宇, 睇到我眼濕濕

三面台係咪坐8k人?即2場四面=3場三面?
Crooks 發表於 2017-8-21 23:04

係呀

我覺得美匡兩晚都有
masterdragon 發表於 2017-10-6 22:17

唔想見到佢
兩個唔FD又要扮FD 好難頂

女嘉賓方面
千嬅 JY同佢應該係0交流嫁WOR
請到既話都幾驚喜

我發夢Hacken做嘉賓唱最佳努力獎
angelicdestiny 發表於 2017-10-28 21:58

希望你真係發夢,唔好夢想成真

咁演唱會部分又準備成點呢?陳伯好官腔咁表示:「一日未on show一日都係準備中。」他說歌單部分已經準備好 ...
Crooks 發表於 2017-10-29 01:13

一場千嬅, 一場JY

Kkbox 佢翻唱左千嬅既數你,好正
我諗住買月曆,powerbank 仲諗緊

等左咁多年, 終於到佢開紅館以第一次紅館黎講, 佢都做到哂要做既野, 勁唱經典、跳舞、露肉
好多必唱同想聽既歌都唱左

TO BE HONEST, 但以紅館SHOW黎講
個SHOW 有D BELOW AVERAGE, 冇FLOW可言, 好似唱K RANDOM咁-.-
頭PART D DANCERS 出黎唔知做乜9

應該唔係喇,應該只係tag黎
所以佢果part d燈營造到佢地飛緊既感覺
我覺得呢part燈係sofar我睇咁多個香港演 ...
tungbilly 發表於 2017-12-3 02:29

我覺得佢想BIG HIT 同SIDE TRACKS 隔住唱, 等大家唔會悶但出到黎效果唔掂, 比人感覺冇編排

飛雲個度個女 fans就正啦,係內定一早揀左定點??
你地睇到佢小時候片段無笑出黎咩??估唔到係佢會除衫" ...
河童妹妹~ 發表於 2017-12-3 17:32

我覺得似內定
預左佢除衫啦, 但冇諗過係唱車匙除者

無伴 同 理智叫緊我
賴爽 發表於 2017-12-3 17:48

自己去睇都好爽
當去紅館同JASON唱K

感想:
- 歌曲鋪排冇連貫有點亂咁來。唯一感覺有安排的是你瞞我瞞那part。
- 想創其實好好聽其實可以用來鋪 ...
billysea 發表於 2017-12-3 16:54

我反而覺得D 燈光好差.............亂咁黎
大把SHOW做得好過佢

琴晚靚聲d, 好彩睇左

歌詞開始錯得多
KITSTON 發表於 2017-12-3 21:59

冇歌詞機, 算佢放過佢啦

好正呢個look
721AXA 發表於 2017-12-3 22:11

一陣有個仲正

我每次旅行去機場都會聽一次jeep
因為真係好有feel
CunninG 發表於 2017-12-3 22:13

真係估唔到佢今次會唱哩首

有無人覺得呢個version既別怕失去
同one step closer live 既新版宏願同最好不過一樣奇奇怪怪- - ...
CunninG 發表於 2017-12-3 22:16

YES...我都諗到哩樣睇PH 果陣又係心諗......唔係唔好聽, 係唔MATCH

真係軒仔!!!

慘囉
兩個口水佬呀
kwanie 發表於 2017-12-3 22:24

幾時先講完

SM

HINS 是咪想同佢SM

目測我好叻嫁

張生又幫陳生拉票 cls

嘩 cls
kwanie 發表於 2017-12-3 22:29

痴線!!! HINS真係好想JASON 再上一層

軒仔放心我唔會投比你架喇
Kfmusic 發表於 2017-12-3 22:30

大家咁話上一次投HINS應該係2014年, 跟住哩幾年都JASON

完勝伊麵
如果佢琴晚出現就好
uran 發表於 2017-12-3 22:30

入場D 人都80尾90 甚00後應該唔多熟E麵, HINS 就同一年代, 反應真係好D

哩個LOOK 係全晚我最LIKE

固執真係好正

首歌好聽左

其實我唔介意佢除衫既
不過可以影多d佢背面
真心背面型過正面
CunninG 發表於 2017-12-3 22:59

個紋身真係好靚, 同埋好似多左其他野n年前睇佢果陣得黑色, 而家多d 紅色

兩晚fanclub都唔嗌encore真係好失敗
kwanie 發表於 2017-12-3 23:02

佢d fans club 好似有幾派同不和

唔知哩PART 會唔會有唔同
跪求我們的門牌/mr adult

呢兩首有d不切實際wow求拍一半拖/時機或者都有仲有機
CunninG 發表於 2017-12-3 23:06

友壇d 宇粉話會大叫門牌睇下佢地係咪又係得把口

尊嚴真係好正
諗起好多做兵既on dog日子
以前真係聽到喊

拍手都咁多野講

好快會變感情台
賴爽 發表於 2017-12-3 23:11

咁聽柏乳d陰都係想回味往事,佢都有十年

而家joox 差唔多15萬人睇緊.....
都唔知開心定唔開心好

唔好扮細個好喎  明明係謝霆鋒年代扮係陳柏宇
賴爽 發表於 2017-12-3 23:15

lemon 係好細個果陣聽jason就我青春期聽

兩晚都唔提903, 其實是咪特燈

分分鐘男銅都比埋個唔知咩旅/林細眼搶埋
Wonders 發表於 2017-12-3 23:20

前者轉公司後刷鞋刷到咁

到左全晚最感動既歌

仲諗住會係拍一半拖
ending 唱首冇人識既新歌係咩玩法