返回列表 發帖
Kelv's 摯愛十大 2021 Week 12

開錯燈 - Gin Lee 第13首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手 ...
kel_kelvin 發表於 2021-3-19 22:00

祖兒比幸兒踢走左

宜家先見到 敢 都計埋落Dear Secret
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

my LOVE my FAV
Week 11 : 13/03/2021 - 19/03/2021 |  |

#1   捉賊記  
Performer: Senza A Cappella |  ...
josey 發表於 2021-3-19 22:56

支持1-25位
幸福多於我預期

上榜一個禮拜先配合到歌名 煙花一閃即逝
轉會初期未開始喜歡幸兒
空姐 3
和每天講再見 3 ...
kel_kelvin 發表於 2021-3-20 17:34

睇來你唔中意Gin兒一take過現場演唱式錄音
幸福多於我預期

支持Team Gun Lee 敢鯉
幸福多於我預期

年度冠軍歌列表:
Season 1  My Only One / 二人份 / Pretty Liar / 惡夢經 / 開燈。熄燈(熄燈版)/ 圈子 / ...
jasonng 發表於 2021-3-20 21:17

E先生十五大夢碎
幸福多於我預期