返回列表 發帖
Billboard Top 20 Week 45
RK LW AP SONGS          SINGERS        REMARKS
01 06 35 石山派      ...
RVHOCPC 發表於 2021-11-8 00:10

16 ne 05 IDK            李幸倪

好支持16號愛人ge 幸兒
計埋Hope 可能有女銅
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Long's Music Picks 2021 WEEK 46

2021 冠軍歌:

Week 01 - 13 : Summer Day Is Gone / 開燈。熄燈( ...
WZA111 發表於 2021-11-11 22:30

環球一姐上榜!
幸福多於我預期

下個禮拜10>1?

Jace
梨胃言 發表於 2021-11-11 22:39

呢個應該無人有異議,有都反對無效
幸福多於我預期

Kelv's 摯愛十大 2021 Week 46

浮沙 - 方皓玟 第3首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手
01  ...
kel_kelvin 發表於 2021-11-12 20:29

你個榜好多Alfred同MC

原來已經連續六個星期女歌手拎冠軍,希望之後係六星期男歌手拎冠軍
幸福多於我預期

年度冠軍歌列表:
Season 1  My Only One / 二人份 / Pretty Liar / 惡夢經 / 開燈。熄燈(熄燈版)/ 圈子 / ...
jasonng 發表於 2021-11-12 14:44

睇住兒登曾經也上到最高逐漸滑落谷底的暗
好彩仲有21位idk,22位日出時讓街燈安睡, 23位 這種親 墊底
幸福多於我預期