返回列表 發帖
Long's Music Picks 2021 WEEK 47

2021 冠軍歌:

Week 01 - 13 : Summer Day Is Gone / 開燈。熄燈( ...
WZA111 發表於 2021-11-18 21:54

01 10 IDK - Gin Lee
第一眼睇錯做呢個
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Billboard Plugged 10 Week 47
RK LW SONGS      SINGERS        TREND
01 01 勿念        岑寧兒        1 ...
RVHOCPC 發表於 2021-11-19 21:26

終於有mc
支持這種親上期間限定一週噴磅
幸福多於我預期

Kelv's 摯愛十大 2021 Week 47

中二病人 - Zpecial 第3首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌 ...
kel_kelvin 發表於 2021-11-19 22:13

講到越來越失望時,仲自爆有留意kelv's榜走勢,佢話:「因為臨尾係不停加分畀幸兒,你自己睇到,最尾首歌無端白事播咁多,有加分,呢個遊戲唔應該咁玩。」有指歌曲並非《idk》,而係一首連大家都講唔出名嘅歌(幸兒最新派台歌為《這種親》)。

希望生生唔會一周命組合果然一年得三首冠
幸福多於我預期

呂爵安一表人才 年青有為喎
jasonng 發表於 2021-11-20 23:39

支持你上FengZe feat. Edan的歌,支持五堅情
幸福多於我預期