返回列表 發帖
liwaynejason's Music Chart (Week 42)
紀錄自己每週最鍾意嘅十首作品

Week 42 冠軍歌:抹去重來

OUT

...
liwaynejason 發表於 2022-10-9 00:02

CM主流其他榜已經冠完靈魂之窗 的確係有時差ge
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

LWY Weekly Top 20
WK42冠軍歌:靈魂之窗 – Gin Lee

2022冠軍歌
WK01 - WK13:收聲多謝 / 三個字 / 解 ...
梨胃言 發表於 2022-10-9 00:03

JL 睇來有三首年底 11-15位歌
幸福多於我預期

我連肛好同虛火都未冠
liwaynejason 發表於 2022-10-9 10:37

貴榜同CM會員共和榜好同步
幸福多於我預期

精算師sss通常都係JL stan
Jer Lau + Terence Lin Jia Qian 好多冠 ...
liwaynejason 發表於 2022-10-10 09:25

Jeanie Lee 告別作希望都有好成績
幸福多於我預期

可能有首隱藏4ap
RVHOCPC 發表於 2022-10-11 21:10

希望下星期有首 3+3
幸福多於我預期

Kelv's 摯愛十大 2022 Week 42

Frenemy - 張天賦 第6首冠軍歌、洪嘉豪 第8首冠軍歌

RK        LW       N ...
kel_kelvin 發表於 2022-10-14 22:08

個磅好塞
幸福多於我預期

, 最高紀錄女歌手冠軍歌都可以連8
kevinlai1621 發表於 2022-10-15 20:04

係咪迪迪19-21 tonight everyday two at a time mad sunt socls citypop 七字歌
幸福多於我預期