返回列表 發帖
Better than dum dum, better than idk, better than her worst song 敢.
cubex___ 發表於 2024-3-3 18:45

舊年都好 今年造就更好
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

歌曲宣傳人員: kel_kelvin
真愛
幸福多於我預期

通通差不多唔開口唱好有青口味
kwanie 發表於 2024-3-5 10:34

美前終於肯去跟迪迪學唱歌了
幸福多於我預期

如果戒聽Diff. 嘅癮
cubex___ 發表於 2024-3-6 19:35

我愛李已開始變成癮
幸福多於我預期

不 敢 相 信!

係初代gun fun 回歸前前的懷抱
幸福多於我預期

I meant a specific one
JasOh103 發表於 2024-3-10 14:26

旁人冷語為何一起 旁人勸我心死
李更失控我更喜愛怪人像李
幸福多於我預期

希望今年整返榜
等愛將幸兒相隔6年再次奪冠
梨胃言 發表於 2024-3-10 13:45

2012年冠 今天終於一人回家
2018年冠 天地一沙鷗
2024年冠 Diff. (if有)

下首要等到2030(if有)
幸福多於我預期

前面話「走大路換高踭」 後面話「不靠高踭和眉筆」 咁著唔著高踭好  ...
69h 發表於 2024-3-16 05:16

支持你threads 問下填詞人
幸福多於我預期

幸運兒兒童節Assemble!
兒童節大任務:記得投票畀幸兒前好姊妹迪迪
各位喜歡diff,幸運兒快啲㩒入嚟投票啦~~~
  1. [hide=99999]
  2. 01. AGA - Why You
  3. 投選歌曲原因 (Optional) (字數不限)
  4. 喜歡幸兒
  5. [/hide]
複製代碼
幸福多於我預期