返回列表 發帖
不停見到鏗鏗同家謙個名,好開針

估唔到AK 兩冠都要食白果
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

AK係要新人獎而唔係十大啊
CunninG 發表於 2021-1-3 14:37

可能直接拎男歌手所以無新人
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

投左Aga...得另外兩個人同我心靈雙通投女金迦
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

亞軍天后
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

唔派敢咪得LAW
gcgoobi 發表於 2021-1-5 21:43

但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

A Powerpick 全年推介十大 2020

9  蝸牛 江滭生 陳卓賢 林若寧
上榜7週 1週no.1 109次 ...
gcgoobi 發表於 2021-1-10 21:18

生生ge牛牛!
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

彷彿終生討債......是否錯愛都只因變態
gcgoobi 發表於 2021-1-10 21:51

是否錯愛都紫昕變態
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

A Powerpick 全年推介十大 2020

4 拼命無恙 林家謙 林家謙 林夕
上榜7週 1週no.1 113次 ...
gcgoobi 發表於 2021-1-10 22:05

林林組合好正
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

估蝸牛有十大
John 發表於 2021-1-3 14:21

準!
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

TOP

返回列表