返回列表 發帖
支持神隊友

點解唔投AK首One and All? 等左28年
losyes 發表於 2021-3-23 16:39

Edan拎=AK拎
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

應該冇人支持Ian
所以我投咗依仁
唔使0%
michael344 發表於 2021-3-23 16:56

應該仲有cymusic ge
幸福多於我預期

相信無投票的沉默大多數都係想投金星女孩

Edan=阿神=神隊友
losyes 發表於 2021-3-23 17:03

Exactly
幸福多於我預期

暫時七強走勢(排名不分先後)

One and All - MIRROR (最高第1位)       
背伴 - 陳卓賢 (最高第3位)       
愛情簽證申請 - 姜濤 (最高第5位)       
神隊友 - 盧瀚霆 (最高第3位)       
E先生連環不幸事件 - 呂爵安 (最高第4位)       
EGO - 盧瀚霆 (最高第1位)       
明年見 - One Promise、柳應廷 (最高第8位)
幸福多於我預期

保守估計AK同佢的代表應該有8-9個奬。。。

咁我都投左AK首E先生
losyes 發表於 2021-3-23 17:00

以為你會投柳兒

多謝特登支持兒登
幸福多於我預期

發覺姜B一到專業評審就得一票
幸福多於我預期

仲有一日

暫時六強走勢(排名不分先後)

One and All - MIRROR (最高第1位)      
背伴 - 陳卓賢 (最高第3位)      
神隊友 - 盧瀚霆 (最高第3位)      
E先生連環不幸事件 - 呂爵安 (最高第4位)      
EGO - 盧瀚霆 (最高第1位)      
明年見 - One Promise、柳應廷 (最高第8位)
幸福多於我預期

金Jer銅Ian金Lo金Edan好勁

生生無派台歌都拎到第柒,算有交代

喜歡AK柒
幸福多於我預期

鏡榜季選常規化 有冇得諗
John 發表於 2021-3-28 17:52

荃灣區會員表示支持
幸福多於我預期

獎項統計

2-Stephy Tang/Edan/Anson Lo/Ian Chan/Jer Lau
1- 陳柏宇/Gin Lee/Joey Yung/陳健安/One Promise/ Error/Mirror/Serrini/黃妍/
幸福多於我預期

原來已經頒完喇
jasonng 發表於 2021-3-31 11:47

你無留意鏡榜動態
幸福多於我預期