返回列表 發帖
成班Gin粉 high到
嗰啲愛迦又愛gin嘅會員唔知點算了
WZA111 發表於 2022-5-16 18:39

要換頭象了
仲以為佢哋會you go I go
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Gin Lee又不諱言與環球合作8年,早前已續約:「點都會繼續同呢間公司合作。」

唔get幸兒講呢番說話嘅用處{ ...
GaracyTan 發表於 2022-5-16 18:45

係咪環球最後決定止蝕炒gin lee魷魚
幸福多於我預期

直接去大國
Lllch 發表於 2022-5-16 19:03

去大國無得做西女子
幸福多於我預期

可以加入COLLAR
幸兒後生過360
梨胃言 發表於 2022-5-16 19:24

希望gin 參加全民暗星5
幸福多於我預期

我每晚祈禱Gin Lee入華納
WZA111 發表於 2022-5-16 22:11

我祈求一次倖免 最壞卻變真
幸福多於我預期

明明環球R到Gin Lee 17 18 19年超多廣告代言 講到真係冇廣告商用佢咁
係近兩年有左鏡仔先 ...
John 發表於 2022-5-17 18:36

呢兩年最記得係 一齊黎尋保啦
幸福多於我預期

渴望齊齊達到
John 發表於 2022-5-17 18:42

敢至係人生!
幸福多於我預期

敢好成功
而家都仲成日提
梨胃言 發表於 2022-5-17 18:50

我每次唔開心都會聽
聽幾句已經笑到唔識傷心仲有wow yeah
幸福多於我預期

原來呢個post係全個cm娛樂新聞台最多回覆
幸兒好勁
John 發表於 2022-5-19 21:23

5月之星
幸福多於我預期

呢一季/月就最多回覆
以前應該有其他
kenneth 發表於 2022-5-19 21:40

My Beautiful Live楊千嬅世界巡迴演唱會] 閉關修行最怕患感冒
671 replies
幸福多於我預期