返回列表 發帖
越愛越戒 越戒越愛 彷彿終生欠債
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

希望team ak集中投第四首
losyes 發表於 2022-6-3 13:25

發現你無投兒登b令到gigi 0票
係咪已經變成前fans
幸福多於我預期

邊首唔射落海 係咪第12首
如果有第三票我會投俾江
kel_kelvin 發表於 2022-6-4 01:43

感謝支持王力王力
幸福多於我預期

上年第四季都試過一度追平 結果只係虛火
希望今季追平就stop the count ...
kel_kelvin 發表於 2022-6-4 21:45

等了28個月終於到今日了,有點失望,因為曾經很期待,但生生已經盡了最大努力,江
幸福多於我預期

今朝競爭極激烈
但票數偏低 可能冇一首入到總選
John 發表於 2022-6-9 01:54

可能靚仔打波又有型、唱歌又好聽、又識樂器、又靚仔、連喊都得意過人嘅陳卓賢首喘氣空間入到呢
幸福多於我預期

梁詠琪、吳君如兩大天后齊齊包尾,慘
幸福多於我預期

希望最後呢廿個鐘快啲完,俾有阿正參與嘅歌拎第一

Guitar solo by 馮庭正@Rubberband ...
cfjc_ak 發表於 2022-6-11 12:33

日期:6月11日 (暫定)時間:下午5時 (暫定)
幸福多於我預期

咁即係有得完善個票數,彈性調整投票時間
cfjc_ak 發表於 2022-6-11 12:46

記憶中今round個公佈時間同投票時間都已經改過最少兩次
幸福多於我預期

等埋A會員投票
幸福多於我預期

早知係咁琴晚唔推post 諗住幫生生告急點知依家變咗俾人彈甩
kel_kelvin 發表於 2022-6-11 17:46

幸福多於我預期

日期:6月18日 (暫定)
時間:下午6時 (暫定)

一日未完 一日都未輸 ...
kel_kelvin 發表於 2022-6-11 17:05

日期:6月17日 (暫定)
時間:下午8時 (暫定)

改第四次,生粉又多2個鐘投
幸福多於我預期

早咗一日… 少咗22個鐘
kel_kelvin 發表於 2022-6-14 20:21

係wor錯埋d basic野,應該要聽多幾次講經大師

八除八是等於一 五除五亦等於一
如果想七減四 便不等於一
幸福多於我預期

生生即刻多咗1票
kel_kelvin 發表於 2022-6-14 20:38

係2票
富貴男友的劏房女友首 信        都多左一票
幸福多於我預期

唔夠三個字就開始?

幸福多於我預期

暫定
梨胃言 發表於 2022-6-17 20:11

投票已經結束
幸福多於我預期

可能下年先頒
梨胃言 發表於 2022-6-17 20:53

下年頒可以慶祝生生專業輸足三十年
幸福多於我預期

有冇第二輪投票
淨係留9票或以上
梨胃言 發表於 2022-6-17 21:31

woo…得天獨厚 我只有排第二... yeah
幸福多於我預期

或者淨係留等咗28+1年或以上嘅
losyes 發表於 2022-6-17 21:57

原來鋒澤都33歲
另外可以留低的包括mirror. gigi 6膠 Anton AGA
幸福多於我預期

就嚟截票喇
各位 鏡粉快啲把握最後機會!
上年第四季都試過一度追平 結果只係虛火
希望今季追平就stop the count ...
kel_kelvin 發表於 2022-6-4 21:45

總選領先過30分鐘
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
幸福多於我預期

早前「CM眾樂迷」透過計算派台歌成績,預測今晚有哪些歌手有機會向前衝上頒獎台。由於今次截數日期為3月至5月,估計於五月登頂的海底隧道 / Falling / 離別的規/HW1 / 飛鳥俠 今晚教大機會奪金,而TOMORROW、生生無病、某種女朋友機會較低,其他歌曲機會甚低。

鏡榜方面,江
幸福多於我預期

Hellosss~~~~~
幸福多於我預期

啲生粉特別得閒
WZA111 發表於 2022-6-18 20:07

生生練歌到凌晨,個位生粉都溫書到凌晨掛
幸福多於我預期

以為會第一位

Tomorrow no.1?
幸福多於我預期

支持collar拎鏡榜第一季組銀    error組金
on07111 發表於 2022-4-10 12:20

估中後者 其實12 innerspace都ok
幸福多於我預期

Gin Lee 好耐冇攞過獎了 感動
WZA111 發表於 2022-6-18 20:39

gin lee今年係鏡榜都拎左寶貴一分,仲有機會爭鏡榜女金!
幸福多於我預期

Aga又贏
Yan 發表於 2022-6-18 20:52

如果i know計featuring, gin lee aga就會同分
幸福多於我預期

Ian Ian Ian
幸福多於我預期

返來就見到生生
幸福多於我預期

畢生又分到豬肉
同總選十大第十異曲同工
John 發表於 2022-6-18 21:26

都好呀
始終MK市場除左HKH之外,宜家又多左個豬肉檔AK爭食
幸福多於我預期

生生唔代表埋主主
losyes 發表於 2022-6-18 21:36

睇返原來你無投MM7 反而投左 0.0833333票比生生
幸福多於我預期

生生第一次脫離第柒專屬位置跌落第八

gin lee欣宜兩大天后
幸福多於我預期

其實12都ok 呀嘛
losyes 發表於 2022-6-18 22:11

我都覺。聽得多過 信 同 rebound
每季都想投鏡但身體好誠實
幸福多於我預期