返回列表 發帖
美aiiii 好似已經完全放棄左今年

初初又話3plugs, 依加一拖再拖,呢新榜都要上佢首差不多3個月ge  ...
hkbaby 發表於 2023-11-5 22:19

QUOTE讓咗畀師妹小巧掛
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Gin Lee 錄好 5th plug 監制都係徐浩
Wonders 發表於 2023-11-5 22:41

Gin lee 又一首零分作品is coming
幸福多於我預期

粗製濫造
JasOh103 發表於 2023-11-5 23:04

洗得太多錢唯有慳成本
幸福多於我預期

其實一開始谷女銀已經係好誇張嘅事
mosesming 發表於 2023-11-6 13:01

女銀由16年已經玩壞左 幾乎個個拎完都沉落谷底 得仙女破到
幸福多於我預期

今個月會出新歌
應該就快冠/死位
梨胃言 發表於 2023-11-7 09:07

我從來都不是娘惹菜is coming
幸福多於我預期

播多2個星期啦,追唔切
Garfield 發表於 2023-11-7 14:02

風靡 - Gin Lee派台日期: 23/11/2018

真係跟足18年派歌策略
幸福多於我預期

想聽家謙唱赤地雪、愈唱愈強、明日恩典、天之驕女、好事多為
mosesming 發表於 2023-11-10 09:29

咁另一個謙B唱 明目張膽 化蝶 勞斯萊斯 禁色 圓滿 可以嗎
幸福多於我預期

攞銀有鬼得唱medley咩
SugarFree 發表於 2023-11-10 12:24

你岩 拎三次銀無得唱歌好慘
幸福多於我預期

JF今年白果,唱作比左ian,男銅比左Jason,十大比左on仔
小猫子222016 發表於 2023-11-11 15:39

其實都係好事
如果唔多奬項
主要白果入場
分分鐘超感動
個個都背負住外間壓力
真係"給你幸福 所以幸福"嘅情況
去到會有一種好團結嘅感覺
幸福多於我預期