返回列表 發帖
秦國真係我家朗兒福地
kel_kelvin 發表於 2024-5-17 16:55

想睇迦迦同大馬李乜乜奪金大戰
但Ah Kun不容忽視
香港隊4強最終戰績

0隊晉級 1隊出局
迦迦先失一局!迦迦兩局慘敗Ah Kun
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

迦迦先取一局!迦迦被昆b追回一局
夢碎不需透過萬人集氣
慢慢轉身別離
幸福多於我預期

迷信我有天賦被看見
努力成就我最暖一天

如果可以落多啲力燈幸兒可能已經拎咗幾年女金
kel_kelvin 發表於 2024-5-18 18:17

大隻Ah Kun始終無緣冠軍

香港隊4強最終戰績

1隊晉級 0隊出局
幸福多於我預期

迦迦贏到我聽100次大馬李的街燈2.0
香港隊決賽最終戰績
迦迦先失一局!迦迦兩局慘敗大馬李乜乜
幸福多於我預期

迦迦:Why 李?

大馬李下午奪金今晚十點又拎獎

誰叫我太執拗或好勝
最後沉迷到錯過風景
幸福多於我預期

迦迦:
我不難過了 甚至真心希望李能幸福 當我了解李只活在記憶裡頭
我不恨李了 甚至原諒李的殘忍理由 當我了解不愛了 連回憶都是負荷
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
幸福多於我預期

一千個在苦笑 一億個在苦笑
與搞笑部隊 大合照 失手都算渺小
kel_kelvin 發表於 2024-5-19 22:19

而彼此心比天高 怎能沒進步
回看你我的天涯如像荒土
懷緬縱已輕於鴻毛
和李(奧運男金)夢想雖早 祝李做到

支持李卓耀做種子殺手拎男金
幸福多於我預期

係大馬李TALK LESS BE YOURSELF KEEP HUSTLE 低調做人 高調打波的主場下
   唔知男單4子可以走到幾遠
迦迦無得打奧運唯有希望迦迦小李一齊爭氣雙雙入到大馬8強 唔想是但一個獨一無二無得打8強
幸福多於我預期

支持Jason 恭喜jason正賽打入32強
幸福多於我預期

Gin對大馬李

兩個都係而我不知道李XX/Gin發生了什麼事
首先恭喜港隊三男單兩混雙兩女雙一男雙入500賽32強,好耐都未見過咁多入圍。
港隊32強暫時戰績

0隊晉級 3隊出局
幸福多於我預期

再繼續入500賽次輪
牙澤:我這樣討厭 他完美如此
kel_kelvin 發表於 2024-5-22 17:14

按著預算中的節奏可去到日後
對著異世中的戰鬥
不止不休

港隊32強暫時戰績

3隊晉級 5隊出局
講講幾單舊聞

1. 繼 Gideon 宣佈退役後,佢嘅搭檔 Sukamuljo 亦都喺日前宣佈退役。曾經連續五年世界排名年 ...
chanchan0909 發表於 2024-5-22 16:42

駱大哥都好似肩膊傷左連續兩星期比人偷雞
幸福多於我預期

好緊張…

香港隊16強最終戰績

2隊晉級 1隊出局
迦迦先取一局!Jason先取一局!迦迦兩局戰勝李乜乜
jason第一次入500賽八強
幸福多於我預期

英倫大哥
WZA111 發表於 2024-5-23 14:46

無限大 世界雖不細但志氣亦無窮大
有突破的姿態 有何不可嚮往無人地帶
未來一哥
kel_kelvin 發表於 2024-5-23 14:50

隱世球手

李繼上次9比21之後 又試不顧自己為成全家家
kel_kelvin 發表於 2024-5-23 14:32

自問自己只不過港隊第二 更了解沒理據爭取你這位置
幸福多於我預期

目前港隊奧運球員中,李卓耀暫列世界排名17位,混雙「鄧謝配」則列於第7位,兩者皆與奧運種子資格僅一步之 ...
kel_kelvin 發表於 2024-5-24 03:06

小李:「失落種子不會失望,只要不放棄一定有機會,我覺得無論什麼排名都好,都是一個肯定,令我有更多動力今年加把勁。」

扣返已失約巴黎的台灣小林不動產同小翁,奧運分十三組,佢仲要過兩個人。以佢狀態點過Sen同影帝
幸福多於我預期

支持Jason如果jason今日勝利我聽100次小李的告別霉棄燈

香港隊8強最終戰績

1隊晉級 1隊出局
迦迦先取一局!迦迦兩局戰勝李乜乜!Jason三局不敵中國男單
幸福多於我預期

覺得對完 李卓耀 李是封 之後對李梓嘉
希望個template可以繼續用

支持迦迦  如果迦迦今日勝利我聽100次迦迦的CUNT
WZA111 發表於 2024-5-24 15:41

上次小李勝利我聽左10次CTT 整整半個鐘
幸福多於我預期

就算傷心也算盡情活過
夢幻記憶混和
幸福多於我預期

迦迦好似要入院 唔知迦迦聽日能否上場打迦迦

聽日如果迦迦晉級會聽十次一加一

目前港隊奧運球員中,李卓耀暫列世界排名17位,混雙「鄧謝配」則列於第7位,兩者皆與奧運種子資格僅一步之 ...
kel_kelvin 發表於 2024-5-24 03:06

內地網民好似計過話cut off date前混雙已經無隊伍過到第四位的東渡
頭四種子好似已定
幸福多於我預期

港隊4強戰績

0隊晉級 1隊出局
迦迦先取一局!迦迦戰勝! 恭喜迦迦晉級, 亦希望迦迦不要灰心繼續努力,CUNT十次一加一兩日內找數
幸福多於我預期

迦迦唔好令我失望
已經聽左5.5次一加一了
幸福多於我預期

馬來西亞嗰件李乜乜 好勁
受傷都史上最強
今年支持小李cy奪金,又靚仔又好波
ps.十次一迦一已找數 下次都係聽獨一無二
幸福多於我預期

阿耀入16強聽10次獨一無二
入8強聽100次say you love mi呢句

2024 新加坡羽毛球公開賽 [750] [5.28-5.29]

32 強淘汰賽種子球手出局一覽
男子單打 
女子單打 
男子雙 ...
chanchan0909 發表於 2024-5-21 21:47

大Gwing退賽
幸福多於我預期

Long兒。。。人會累
kel_kelvin 發表於 2024-5-28 15:22

得不得到掌聲還是盡興

自問自己只不過第二
更了解沒理據爭取你這位置x10
已用一小時找數
幸福多於我預期

李下星期要做屠龍手了
幸福多於我預期

下半區無曬種子,東渡 輸比呢個對手真係估唔到,五百年一遇
chanchan0909 發表於 2024-5-29 15:48

葉李配變隱形種子 希望李乜乜奪冠
幸福多於我預期

居然係佢地係半區最高排名  可以估下呢八隊邊個入到決賽  Tabeling / Piek 入過高級賽決賽, ...
chanchan0909 發表於 2024-5-29 20:01

印尼 利是封 同 邦邦 咁啱都對到李家軍,雖然李佳馨喺我印象中並唔係好強,但混雙嘅搭檔葉宏蔚幾有實力,我覺得李卓耀都有一定機會,李吳就唔敢睇好,佢地有自己嘅配合問題(已經聽左Say you love mi呢句24次)
同埋可唔可以取消 世界前幾名嘅運動員必定要參加 2 個 500 賽嘅規定,等睇今年未參加過 500 嘅高手年尾啲 500 第一輪打幾球就退賽
chanchan0909 發表於 2024-5-29 11:47

香公如果唔多高手
主要真粉入場
分分鐘超感動
個個都背負住外間壓力期待香港有第三位男單奪金
真係"唯有你企得很近 向夢想出發的忠粉"嘅情況
去到會有一種好團結嘅感覺
幸福多於我預期

支持李佳芯
幸福多於我預期

覺得葉李終於要奧運決賽前正面同雅思交鋒了

原來葉李始終唔想對雅思
幸福多於我預期

四強賽少人過八強同十六強咁多嘅
chanchan0909 發表於 2024-6-1 12:14

聖書bb內戰不了最少雅思先入場吧
幸福多於我預期

全力支持祖兒最終榮獲一面男單金牌
幸福多於我預期

李要奧運決賽前同龍交鋒了
kel_kelvin 發表於 2024-6-3 12:01

但李上次贏已經係21年全英決賽 今次印尼決賽好難講 不過我都支持李卓耀
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
幸福多於我預期

同共和2023一樣嘅pattern都係迦迦每次出場都要有好兄弟李乜乜搶鏡陪襯!
李乜乜:笑到最後嘅始終都係我

迦迦今日贏到我聽十次恨李逼得思憶太過多沒法登機
又多一個世一祖兒
kel_kelvin 發表於 2024-6-3 19:06

祖兒已經三個世一三個世二Team李得一個女雙世二
其實龍王今年能力球 keep 到,但身體狀況都幾令人擔憂,我諗二號種子仲有機會做到之下,加拿大 500 佢應該 ...
chanchan0909 發表於 2024-6-3 18:35

好似話祖祖有機會過到龍
今次佢印尼最難個關係對梁峻豪

過到應該穩陣入四強
幸福多於我預期

今日Team李表現都幾好
希望下午嗰個李乜乜都可以繼續希望對手回頭看李送我這登機證

李乜乜:笑到最後嘅始終都係我 {:4 ...
迦迦今日贏到我聽十次恨李逼得思憶太過多沒法登機
on07111 發表於 2024-6-3 20:05

恭喜迦迦勝出 亦希望迦迦五連敗比迦迦不要氣餒 繼續努力 期待你下次的表現
十次 恨李 呢兩日找數
幸福多於我預期

好似話祖祖有機會過到龍
今次佢印尼最難個關係對梁峻豪

過到應該穩陣入四強
on07111 發表於 2024-6-3 20:05

祖祖加油呀
幸福多於我預期