返回列表 發帖
有無民間傳奇

#骨氣煉成花瓣 比霓虹燦爛
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

好好聽  聽完之後想入場
可惜今次係唱 side cut
不過都期待千千以呢種唱腔唱 慢熱...北海道夏  ...
bagfgfcde 發表於 2022-10-30 10:19

好熟老千的歌千千盡顯功架
幸福多於我預期

想問吓呢個光景係指邊方面  中國綜藝天后好失禮咩
losyes 發表於 2022-10-30 18:17

美嬅太美
幸福多於我預期

千千咁快就有5頁
samcheng 發表於 2022-10-31 14:19

CM最紅女歌手

心很紅 偏不怕背
幸福多於我預期

想聽報攤祖兒開工!
WZA111 發表於 2022-11-1 00:08

太好聽了 百聽不厭
聽到個心好溫暖嘅歌
幸福多於我預期

網上流傳的
應該係流料!如果佢真係出只咁噶碟我真係會脫粉
...
chj0928 發表於 2022-11-4 21:28

11月31日
幸福多於我預期

毅行好適合首唱
當年隻碟好多人最中意呢首
kenneth 發表於 2022-11-19 20:52

她成功了他没有/我只能跳舞
幸福多於我預期

1. 楊千嬅 841.25
可惜我是水瓶座 22+30+25+39+20 = 138
小飛俠 6
什麼都不怕 12+21+24+19 = 76
龍爭虎 ...
chj0928 發表於 2022-11-21 21:06

什麼都不怕 得76次 只多過 色惑 3次
幸福多於我預期

唔係呀,去日本拍唱片相係臨時決定。嗰時本身係影樓嗰輯相做封面(後尾做咗宣傳海報相),但千嬅唔滿 ...
Serendipity 發表於 2022-11-22 13:11

就算去埋日本拍MV都唔會太貴la,以當時銷量計
幸福多於我預期

上水社區中心都坐唔少人 千千啲fans好有福
Yan 發表於 2022-12-21 19:02

450人一場
開兩場=早已dear secret live一場
幸福多於我預期

仲好方便新界北居民
如果反應好,下次真係直接大埔社區中心!
losyes 發表於 2022-12-21 19:55

希望十八區巡迴演出
幸福多於我預期

離島場希望可以搵Ian陳卓賢做嘉賓!咁有才華deserve多啲人識!
losyes 發表於 2022-12-21 22:56

油尖旺AK 九龍城MC 中西區女AK
幸福多於我預期