返回列表 發帖
Sorry ar WARRIOR 始終冇投你
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

要cap圖留念
John 發表於 2022-3-1 06:39

其實我真係有cap左
幸福多於我預期

希望出現恐怖賽果
但係依家好似已經唔係嗰回事

過幾個鐘頭後情況好似唔同左 ...
kel_kelvin 發表於 2022-3-1 10:42

留意到投咗俾三個字嘅有三分二係Gin stan
可能係借住投生生嘅機會黎支持三個字嘅Gin歌 (IDK、這種親、幸福門、開錯燈)
幸福多於我預期

CM 生粉去晒邊
kwanie 發表於 2022-3-1 23:31

生生:
誰人已替代我都不介意
自我催眠大方到可以
幸福多於我預期

第四季嗰12票仲有人未投 應該啲票仲黎緊 如果少啲背伴嘅話
kel_kelvin 發表於 2022-3-2 01:59

幸福門第3季cm季選有49票,最後2020總選6票
幸福多於我預期

有一首仲係零票
losyes 發表於 2022-3-3 22:09

完全無鎅票風險
幸福多於我預期

Ian又少一次機會輸
梨胃言 發表於 2022-3-4 10:54

好可惜。Ian喺過去四次季選總共拎咗兩次男銀一次男銅,一次至尊歌同一次歌曲第三名,其實唔差
幸福多於我預期

有冇生生數據
梨胃言 發表於 2022-3-4 13:39

Team AK獎項總數
Q1:11
Q2:10
Q3:10
Q4:9
幸福多於我預期

鏡榜十大歌曲 第十名

「其實我認我怕
 怕說了變得更差 」 - 〈三個字〉

作曲 天衡
填詞 Oscar
編曲 天 ...
John 發表於 2022-3-12 20:15

樂觀@903 / 東京人端@SSN chart 走勢都係第十位
幸福多於我預期

John 發表於 2022-3-12 22:16

喜歡生兒7
Gin lee排36名
幸福多於我預期

環球一姐排名
梨胃言 發表於 2022-3-12 22:21

迪迪女歌手排第五
幸福多於我預期