返回列表 發帖
LWY Weekly Top 20
WK46冠軍歌:記得 - 林家謙

2022冠軍歌
WK01 - WK13:收聲多謝 / 三個字 / 解答 / 難 ...
梨胃言 發表於 2022-11-6 00:03

越愛越界 越界越愛 林家ling
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

林家ling係咩嚟
Humeny 發表於 2022-11-6 11:56

佢喺呢首歌演繹前自稱為林家玲
幸福多於我預期

Billboard Top 20 Week 46
RK LW AP SONGS       SINGERS        REMARKS
01 08 39 風之谷         ...
RVHOCPC 發表於 2022-11-7 22:20

以為0+14,最後都係迦迦迦3次

支持18位
幸福多於我預期

Kelv's 摯愛十大 2022 Week 46

意外現場 - 周殷廷 第4首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手 ...
kel_kelvin 發表於 2022-11-11 16:59

Abella Ka 第一次上榜?
幸福多於我預期

花鼠stan忍唔住上記得
梨胃言 發表於 2022-11-11 21:07

難怪糧又加上榜
幸福多於我預期

三字歌(S)突然聽厭咗 臨門一腳冠變OUTSupport 09>XX明顯係想個自plug位空出黎俾某女歌手{:1_121: ...
kel_kelvin 發表於 2022-11-12 03:08

榜主身體力行支持3am
Yes for 今年

快 (Wk 09-11) 08>05>03
kel_kelvin 發表於 2022-11-12 03:08

竟然冇上 feeling me
呢位榜主對個名有Ah Ka/GA字嘅歌手毫無抵抗力
幸福多於我預期