返回列表 發帖
忙到不知幾點,所以廢話少說!
ed8671 ed 發表於 2021-1-11 22:30

支持
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

好多Gin Lee fans!!
ed8671ed 發表於 2021-1-12 22:13

我係反Gin的
係支持榜主ED同歌手Shiga
年度合作演繹<--零分 Shiga+路人甲
年度歌曲支持上面十強,但以本人燈力應該後十強跑出
幸福多於我預期

《一人之境》提名年度旋律係咩事
RVHOCPC 發表於 2021-1-13 22:35

無記錯的話最近三個頒緊的共和榜都比左作曲/旋律個提名比呢首

ps.支持
係咪因為咁我仲係輪流
RVHOCPC 發表於 2021-1-13 23:28

講呢d
可唔可以當我無講過
幸福多於我預期

支持
年度歌曲MV 六強
〈與人同行〉麥曦茵

年度級!

冇Will Or 對你好失望
weiquan 發表於 2021-1-16 23:09

I think so
Mean個MV演繹可以拎MV金草莓女主角獎
ed8671ed 發表於 2021-1-16 23:26

我睇左三十秒頂唔順
幸福多於我預期

支持11,謙B,謙B,Michael,on

我家女金迦已經化好狀準備搶獎
幸福多於我預期

ED's Choice Billboard Award 2020

年度單曲製作

〈網絡安全隱患〉Serrini & Yeung Tung

Serrini化身Gwe ...
ed8671ed 發表於 2021-1-17 21:28

Love it!
幸福多於我預期

多謝Mami搞㷫個場
跟住請Gin Gin出場演唱 全年最高點擊率 金曲
唔!准!坐!低!YEAH!

跟住就 ...
ed8671ed 發表於 2021-1-17 21:34

好!精!彩!
幸福多於我預期

ED's Choice Billboard Award 2020

首先係男歌手

年度男歌手 六強

李拾壹 [ 在尋找什麼? / 一起一個人 ] ...
ed8671ed 發表於 2021-1-17 21:40

入圍已是獲獎
幸福多於我預期

係咪要改名梁嘉謙

ed8671ed 發表於 2021-1-17 22:05

~支持林嘉茵*

原來林家謙有去tvb,脫一晚粉先
幸福多於我預期

年度女歌手 銅獎

陳凱詠

上榜歌曲:講、隔離
冠軍歌曲:天生二品

Ja ...
ed8671ed 發表於 2021-1-17 22:36

Zeno好彩唔係某謙
幸福多於我預期

支持ed8671ed and 樹樹
幸福多於我預期

真係有MV出色過 敢 咩上年?
JasOh103 發表於 2021-1-24 20:36

幸福多於我預期

不過論歌就調翻轉了
敢 好聽過哂嗰三首
bagfgfcde 發表於 2021-1-24 20:42

本年最大遺珠
幸福多於我預期

支持榜主ED

希望一人之境至尊
RVHOCPC 發表於 2021-1-24 20:19

明明你個榜就ban咗一人之境仲要一曲十大都冇畀謙b
幸福多於我預期

希望有謙B率先表演拋物線
weiquan 發表於 2021-1-24 21:36

支持我最期待的畫面出現了
幸福多於我預期

Unexpected

希望下隻係So Called Love Songs
幸福多於我預期