返回列表 發帖
2023-2024年度 = 第10週開始, CC 真係幾恐怖. 自己人冠左 COLLAR, AL (x2), Marf, MIRROR (x2), Fatboy, KT ...
boy4dudes 發表於 2023-10-1 23:47

原來膊頭有花副隊長生生咁多年得半首
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

召集所有識音樂又有taste嘅會員全投Aga  !
losyes 發表於 2023-10-2 11:36

希望有人代我投CTT
幸福多於我預期

希望MC年尾會有一首真係大熱嘅歌
如果唔係 男金無望就基本
分分鐘今年世一都無十大
連上台唱歌機會都無 ...
ahshunlee 發表於 2023-10-2 14:20

佢過左新人紅利年仲想點大熱 同今年有咩歌真係去到大熱
幸福多於我預期

咪就係
啲人對光頭要求特別苛刻
連填多一兩首歌呢啲做填詞人基本工作都夠膽死講成霸獎
同時其他填詞人今 ...
Somethi 發表於 2023-10-2 21:57

知你copy template 但都扮認真覆你Again! LOVERSE 後人類的美麗與哀愁
幸福多於我預期

煎煎停播左3日,大局已定?
我等我在 發表於 2023-10-2 22:32

和同樣第四plug天地一沙鷗虛榮我說開錯燈ge命運一樣
幸福多於我預期

高皓正幾時comeback

2人新裝
黃金入球
冬甩
少女大帝
不要驚動愛情
有鬼
問問Master Joe
雪映移城
搭錯車
...
mosesming 發表於 2023-10-2 22:33

花貓變身豹 聖火狂熱 與女同行 快樂小博士呢
應該得黃金入球仲會聽到...
幸福多於我預期

堅年年髮力但年年都等下年
kenneth 發表於 2023-10-4 05:13

李歌星每一次最後最後 還是退後退後 可算得上敗者為王
幸福多於我預期

咁今年香港有邊個女歌手係紅而值得攞金獎先
MMM 發表於 2023-10-5 10:03

ADA
幸福多於我預期

好似幸兒咁
計劃不停改變啲歌錄完都可以掉落垃圾桶
John 發表於 2023-10-6 00:15

自從唔再興出精選碟 個堆歌應該都永不返生
幸福多於我預期

樹谷到,gingin隨時連女銀都不保
cmho 發表於 2023-10-7 13:03

其實都係好事 前前想拎未拎過嘅獎
幸福多於我預期