返回列表 發帖
wow wow wow 呢一個鐘升得好快
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 10:41

全球第二大國家fans開始loop了今年加拿大女金有機
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

10分鐘+10K
有望一點前200K
GaracyTan 發表於 2023-1-13 10:54

可能11點半就200k 有突破的姿態
幸福多於我預期

10點半收報134k
on07111 發表於 2023-1-13 10:30

11點半收報188k
好似慢左
幸福多於我預期

幸福多於我預期

11點半收報188k
好似慢左
on07111 發表於 2023-1-13 11:31

12點半收報211k
幸福多於我預期

估佢都知有人話佢娘 所以整個金髮look想撇走浸老土除
Humeny 發表於 2023-1-13 13:12

想做旺角娜娜
幸福多於我預期

李真係good taste!下首應該係虛榮2.0 期待
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 13:14

2nd plug 今天終於一人回家2.0
3rd plug Failing2.0
4th plug 潛水2.0 pls
幸福多於我預期

睇嚟唔谷到百萬views都唔會收手
Humeny 發表於 2023-1-13 13:35

全球Gin fun 日刷夜刷
幸福多於我預期

真係又快返lol
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 14:35

最想mark到停左個下
希望有雙雙氣勢
幸福多於我預期

08:30 79k
09:30 92k
10:30 134k
11:30 188k
12:30 211k
13:30 232k
14:30 266k
15:30 303k
16:30 329k  
17:30 342k
18:30 350k
19:30 356k
20:30 361k
我記得Good Time都係2個禮拜急升到1M多啲就突然停咗
係前年年尾先開始升返 ...
梨胃言 發表於 2023-1-13 15:06

Fans好有默契
幸福多於我預期

305K
熱門音樂影片最高上過#14
而家#15
梨胃言 發表於 2023-1-13 15:33

熱門音樂影片#11個首得33K view好慘
幸福多於我預期

一到食飯時間就回落曬
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 19:32

日出前讓巴黎倫敦紐約米蘭gin fun安睡辛苦各位刷view
幸福多於我預期

原來Gin粉最鍾意11點聽歌!升54k
到咗7點得返+6k
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 19:42

多謝支持dum dum 朝早搭車聽呢首歌都會精神返
幸福多於我預期

過咗辦公時間即刻升得好慢
梨胃言 發表於 2023-1-13 20:33

安睡前寧願聽和每天講再見/tomorrow
幸福多於我預期

Summary:

08:30 79k
09:30 92k
10:30 134k
11:30 188k
12:30 211k
13:30 232k
14:30 266k
15:30 303k
16:30 329k  
17:30 342k
18:30 350k
19:30 356k
20:30 361k
21:30 365k

各位gin fun Good night
幸福多於我預期

呢幾日收到好多鼓勵我嘅message,
好想多謝來自四方八面好耐冇見嘅好朋友(有無好姊妹份先?),一知道我出新 ...
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 21:44

想聽
1.敢
2.前
3.奪金
4.雙雙(Duet Version)
5.型人道
6.很堅持
7.你做我
8.IDK
9.獨一無二(Aftermath Remix Version)
10.千變萬化
11.Torn Between Two Lovers
12.孤獨悶口
13.堅持的動物
14.分享的勝利
15.和每天講再見 - Gin Lee / 李克勤
16.為全世界歌唱
17.天變地變情不變
18.日出時讓街燈安睡
19.Hope
幸福多於我預期

可能深夜爬到上#1但係無人知就落返去
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 22:36

無人不知            

Btw睇返先知幸兒上年yt最多人播放的歌係甘心替代你、第二係獨一無二
幸福多於我預期

04:00 428k 9.2like #8
深宵4個鐘又多咗52k
kel_kelvin 發表於 2023-1-14 04:02

08:00 452k 9.2like #8

幾時一百萬
幸福多於我預期

Malaysia
251K 觀看次數
Hong Kong
192K 觀看次數

大馬天后
幸福多於我預期

08:00 452k 9.2like #8

幾時一百萬
on07111 發表於 2023-1-14 08:14

12:00 495k 9.3like #8
幸福多於我預期

可唔可以唔要網上音樂會,實地細型音樂會ok?
Garfield 發表於 2023-1-14 12:28

大嶼山居民表示希望喺亞博附近社區會堂
幸福多於我預期

應該好快 weekend都仲升緊
kel_kelvin 發表於 2023-1-14 12:16

16:00 574k 9.4like #8
幸福多於我預期

20:00 636k 9.5like #8
梨胃言 發表於 2023-1-14 20:02

好似話今日最高上過神秘數字#7
幸福多於我預期

00:00 663k 9.7like #8
梨胃言 發表於 2023-1-15 00:01

08:00 713k 9.8like #8
幸福多於我預期

12:00 742k like9.8k #8
kel_kelvin 發表於 2023-1-15 12:24

16:00 777k like9.9k #8
幸福多於我預期

期待第二版

20:00 815k like10k #8
kel_kelvin 發表於 2023-1-15 20:01

00:45 854k like10k #8
幸福多於我預期

今晚將會迎來1M
kel_kelvin 發表於 2023-1-16 19:06

big hit
幸福多於我預期

希望第二版cd2 last track收錄
幸福多於我預期

Gin粉兔年Assemble!

新年大任務:記得投票畀幸兒

請用以下方式回覆:
...
kel_kelvin 發表於 2023-1-22 00:09

幸兒暫時最少排第二
幸福多於我預期

如果係排緊第二 即係Gin粉中出了唔止一個叛徒
唔想聽到Sorry
kel_kelvin 發表於 2023-1-22 00:21

太多好歌…sorry英皇一姐
幸福多於我預期

幸兒得1首可以集中票源
其他大熱門都有2首
應該係幸兒 VS JF
梨胃言 發表於 2023-1-22 00:58

前前都有 樹木煎美 vs 虛火
幸福多於我預期

暫列明票第二(0票)
-O-O第一
kel_kelvin 發表於 2023-1-24 20:12

見到估榜都係得一個人估幸兒903out
幸福多於我預期

好多Gin粉喺度大合唱緊5字歌:恕我對李不起。。
kel_kelvin 發表於 2023-1-27 03:46

沙鷗不應戀棧沙丘 應唾棄李
幸福多於我預期

希望有敢(新春version)
GaracyTan 發表於 2023-1-27 18:47

希望有特別嘉賓
幸福多於我預期

Gin lee細細個就聽方大同
幸福多於我預期

36頁。。。果然只有幸兒才能超越幸而 才敢創世紀

AGA 5,886,862
Mad 1,762,777 (Remix: 228,476)
See You Next Time 2,028,866 (Acoustic Ve ...
梨胃言 發表於 2023-2-1 16:52

咁多人聽 敢
幸福多於我預期

我睇到嘅係幸福門大勝 真.金曲
kel_kelvin 發表於 2023-2-1 20:06

聽講計埋 敲出一個幸福門
幸福多於我預期

有人當初膚淺 依家天有眼
kel_kelvin 發表於 2023-2-1 20:14

困在李小宇宙損失看大世界的福氣
幸福多於我預期

開錯燈 265,931
梨胃言 發表於 2023-2-1 20:42

似乎大家都係廳有派台嘅歌多啲
幸福多於我預期

18年女金定21年女金驚嚇啲?
kel_kelvin 發表於 2023-2-2 17:01

驚嚇程度:20>21>22>18
原因:喜歡祖兒
幸福多於我預期

點解20最驚嚇
作曲條友唔掂

#不配
kel_kelvin 發表於 2023-2-2 18:37

2020有半年都無歌 學心姐半年搶女金
幸福多於我預期

街燈就快反超Dum Dum

Dum Dum - Gin Lee 102,499
日出時讓街燈安睡 - 張學友 91,384
日出時讓街 ...
梨胃言 發表於 2023-2-3 15:59

成日想聽gin Lee 嗰首8字歌都打錯做天光前 結果只幫到小妍
幸福多於我預期

成日打幸兒想聽胡幸兒 結果只幫到李幸兒
kel_kelvin 發表於 2023-2-3 16:51

油尖旺幸兒都有唱過IanB首大哥
幸福多於我預期

都係叫錯李幸兒多,李恨獎唔錯喎,『你恨獎』呀。
梨胃言 發表於 2023-2-7 23:42

李恨兒
幸福多於我預期

係咪暗示煎煎會離婚
mamakin 發表於 2023-2-8 00:58

誰都會散 怎知一結就會散
幸福多於我預期

重新出發的Gin直言是令人興奮的新開始,新開始是一個機會,整頓後再一一實現,透露有好多音樂計劃,透露3月 ...
Garfield 發表於 2023-2-8 18:17

六變八 八變十二
幸福多於我預期

CM會員共和榜: 2022年度 我最喜愛的歌曲總選現正進行中,歡迎各位Gin粉參與投票支持02. Gin Lee - 虛榮! { ...
kel_kelvin 發表於 2023-2-10 02:08

精選碟名咁長
幸福多於我預期

看見幸運兒 幸運至此
幸福多於我預期

(01.)-(09.) increment 加埋=+201774 > (11.)
kel_kelvin 發表於 2023-2-18 21:06

但05係2021金曲
即係gin lee 2022 < (11.)
幸福多於我預期

幸福多於我預期