返回列表 發帖
AGA江海迦推出全新單曲《Count to Ten》,從歌名字面理解歌曲因她入行10周年而生,挑戰從未嘗試過的曲風 ...
FT528 發表於 2023-8-3 15:42

昂然再立正 挺直腰骨企好!!
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

梨胃言 發表於 2023-8-4 00:10

好聽過IDK
幸福多於我預期

Everyday 正囉唔該
我覺得係野狒狒
但都唔係好bad
ricnature 發表於 2023-8-4 21:24

live版又好聽十倍
幸福多於我預期

Gin 出K歌 企好 想爆紅, 但仍然係紅歌唔紅人, 要企好認命啦!

迪迪出兒歌 Count To Ten 係因為自知唱歌又屎 ...
boy4dudes 發表於 2023-8-4 21:14

紅歌?
企街kkbox上週串流十強都不入,已經唔計moov/spotify
幸福多於我預期

Everyday 正囉唔該
我覺得係野狒狒
但都唔係好bad
ricnature 發表於 2023-8-4 21:24

咁邊首係gin lee career worst?
幸福悶?(唔計demo/合唱)
幸福多於我預期

是否喜歡剛剛結識 DICK!
或者喜歡生於罅隙 DICK!

意識不良  BAM
WZA111 發表於 2023-8-4 23:27

富貴老公的士邦簡稱Dick
幸福多於我預期

雖然話呢D數據只要有好多好多好多錢就可以造唔好信到十足,但都可信過用口講話隻歌好紅但乜嘢客觀數據都攞 ...
SugarFree 發表於 2023-8-5 11:16

無數據只係 心很紅
幸福多於我預期

但如果上弦嗰啲係集團式刷榜呢...
kwanie 發表於 2023-8-5 11:18

Spotify週週排位順序都剛剛好
不過最少鏡仔唔會開麥花臣都要黑布
幸福多於我預期

演唱會後一定停播  

最多播埋盂蘭節
WZA111 發表於 2023-8-5 11:46

計我話就播到Hellowin
幸福多於我預期

上年個女金都係買啦
JasOh103 發表於 2023-8-5 12:47

上一個實至名歸已經係2020女金
幸福多於我預期

RTCN 同蛋記未破冰, 有八字訣自療歌唔上上送禮同 Dark
boy4dudes 發表於 2023-8-5 14:31

可能港台不太喜歡gin lee泳兒。。。
幸福多於我預期

或者佢覺得企好意識不良ban9jor又未定
kenneth 發表於 2023-8-5 14:58

記住挺直腰骨企好 出事?
幸福多於我預期

因為今年要爭男同,而家都似半放棄Mirror咁
gcgoobi 發表於 2023-8-5 15:42

攪到好似cookies咁 out走成隊Team AK剛好
幸福多於我預期

呢排隔籬討論區咁多po吹奏我霏
係咪準備復出
WZA111 發表於 2023-8-5 20:19

連無人識ge side track 二十世紀少年 吳哥窟 生命樹 都有人提
Ah Kelly 環球一姐地位有d危
幸福多於我預期

只有靚蕾播唔返上女金,肥媽先有機會坐穩男金
SugarFree 發表於 2023-8-5 22:46

姨姨有無發功
幸福多於我預期