返回列表 發帖
既然上屆可以搵音樂人決定大獎,今屆應該要考慮減少fans投票比例
SugarFree 發表於 2023-9-11 14:50

50%公眾投票 50%專業評審 咁樣
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

Dummy 好聽D又唔用左個冠佢
另外AK等左2x年都未有冠, 成為呢幾年第一個做左拉闊都冇冠既犧牲品  ...
people 發表於 2023-9-13 10:26

拎咗0.5首了 reflection ingniited boss innerspace we all are warrior 加埋
幸福多於我預期

唔覺得佢最女 最女係Kay 姜糖會過票比佢
awong255 發表於 2023-9-13 20:31

最女係AGA 鬥 Ah Kay
幸福多於我預期

唔覺得佢最女 最女係Kelly 神徒會過票比佢
SugarFree 發表於 2023-9-13 20:36

Jace有生粉票
如果下個月有歌出到上到榜有機
幸福多於我預期

siu4
b01091018 發表於 2023-9-14 11:51

支持珈珈
幸福多於我預期

KKBOX風雲榜
年度風雲歌手: Anson Lo 盧瀚霆、COLLAR、洪嘉豪、Ian 陳卓賢、Jay Fung 馮允謙、Jer 柳應廷、 ...
wing 發表於 2023-9-14 13:14

有嘉豪都無泳兒黃妍(aka香港樂壇指標推介女歌手)
幸福多於我預期

可能每個禮拜亞軍就係DJ想冠嗰首
梨胃言 發表於 2023-9-15 08:40

暗戀這件小事
幸福多於我預期

特別一 index: 0
leroyjaime 發表於 2023-9-15 19:19

街燈2.0
香港樂壇指標不太喜歡e神
幸福多於我預期

睇來美閘今年淨係夠budget拍一個真人MV
SugarFree 發表於 2023-9-15 22:43

簡簡單單已經唱入人心坎, 又何需大堆頭花數百萬製作呢
幸福多於我預期

依首去到一級填詞人水平未
梨胃言 發表於 2023-9-15 23:09

好期待十him下一首一手包辦作曲, 填詞嘅作品, 今次好好,已達一, 二線填詞人水平. 希望下一首更進一步, 可達一級
幸福多於我預期

九字歌應該會好聽過八字歌
梨胃言 發表於 2023-9-17 00:30

應該會好聽過 今天終於一人回家 我不是你的觀賞魚 隨風而來隨風而去
幸福多於我預期

幾時先搵返許弘毅
John 發表於 2023-9-17 11:56

3年幾前嘅事嚟。
幸福多於我預期