返回列表 發帖
07/01/2021 叱咤樂壇 俏郎君 - 張敬軒 (c)
12/04/2021 叱咤樂壇 Sweet Escape - 張敬軒 (C)
09-Jul 叱 ...
steph 發表於 2023-6-12 19:42

28/10/2021 On My Way

唔係個個都係新王菲/舊謝安琪
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

溫馨提示:召集所有team duncan祝濤濤退休快樂!

「於唱片業打滾年的環球高層黃劍濤(Duncan),承認自己下 ...
losyes 發表於 2023-6-15 22:30

睇錯姜濤退休
幸福多於我預期

物以罕為貴,賣唱嘅歌手多如千嬋嘅走音次數,賣樣賣肉嘅呢個世代真係比較少 ...
SugarFree 發表於 2023-6-16 11:41

本來生生仲有市場
但之後MC Jeremy Jeffrey 輪住出,生生就消失了
幸福多於我預期

陳奕迅目前正舉行《FEAR AND DREAMS 世界巡迴演唱會》,其中廣州站的批文獲廣州市文化廣電旅遊局批准,並在 ...
beethoven250 發表於 2023-6-16 19:23

AGA:多謝Riley
幸福多於我預期

原來Miss u Goodbye係葛大為填
睇嚟下年入硬金曲獎
WZA111 發表於 2023-6-16 21:12

下年「最佳作詞人獎」提名大熱
幸福多於我預期

喜歡天父4
John 發表於 2023-6-17 12:42

原來唔係商台契仔
幸福多於我預期

蛋記可能真係簽到 Jace?

單戀 未入三甲+連精選都無
boy4dudes 發表於 2023-6-17 13:22

入三甲個週先精選比較好
幸福多於我預期