返回列表 發帖

[Dec/2018] 林欣彤《What If ... ?》演唱會

演唱會詳情:
林欣彤《What If ... ?》演唱會
日期:延期另行通知
地點:九龍灣國際展貿中心三樓匯星Star Hall
時間:晚上8:15
票價:$680 / $480 / $380

張相好肉酸! 完全醜化左佢
lblemon 發表於 2018-10-5 12:51

我就覺得無乜嘢幾好阿

我想係佢經理個ig到講可唔可以換個張,其實就緊正面就會好好多。
carols26 發表於 2018-10-5 13:50

D稿好似出哂街應該換唔切

380+32+35

好貴
等快達票公售好過
JayantL 發表於 2018-10-5 14:47

平郵咪唔洗俾35囉

但我喺澳門啫
JayantL 發表於 2018-10-5 15:05

咁無計 唯有等快達票

今次唔睇都唔知有冇下次...
dongbb2332 發表於 2018-10-6 09:04

岩呀 所以值得撐下場

我擔心佢唱唔到D音咋,把聲好似好唔掂咁。
angelicdestiny 發表於 2018-10-7 04:45

聲帶正在好轉中 不用擔心

佢應該係死頂出事 加上佢可能一路用聲都錯左 繼續夾硬黎引致反效果 而家等佢靜養一排先喇 一定唔會係6年前個種情況既

Renew 要申請做會員先可以購票

其實佢把聲暫時都未係重點
重點係佢點解開始賣飛都潛咗水同社交零宣傳

唔會係驚自己把聲到時都係唔掂要取 ...
JayantL 發表於 2018-10-8 15:32

據了解 聲帶已經好番好多 但唔明點解潛水

延期既話呢個post係咪要刪左先?

個post 等下一次公佈日期再更新吧

今次應該同情緖無關,齋係把聲勞損,佢話舊年嗰二十場舞台劇之後聲帶開始痛之後又唔夠休息。 ...
rainbowdash 發表於 2018-10-16 09:36

情緒應該無問題 聲帶撕裂情況嚴重 但比6年前個一次好d 而家把聲唱多陣都會沙希望佢多d休息 經理人真係暫時唔好接唱歌job俾佢抖下

好可惜.. 前幾個月宣傳嗰陣把聲已經沙緊
連醫生都叫佢唔好唱應該仲係好嚴重
不過好過佢夾硬唱 到時出黎效果 ...
星夢情真 發表於 2018-10-17 19:02

希望佢好番之後一切順利
不過佢自己真係唔夠宣傳自己得多 佢d fd開演唱會 佢會幫人推但佢自己開呢 無人幫佢

一道門個音樂策劃又偏重alfred 搞到mag好似無人理咁

真心佢應該搵番個歌唱老師學發聲同一間實實在在既唱片公司

無幾個真係可以行到好似小明咁 捱足咁多年終於有出頭天

我覺得佢行獨立會行得好辛苦