返回列表 發帖
呢個真係想睇...
唔知搶唔搶到飛呢
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

想飲麥茶
GaracyTan 發表於 2022-6-26 21:00

「好熱哩~」
要飲幾多支先有機會有飛...

幾個月前先話唔敢開個人show
721AXA 發表於 2022-6-26 20:49

佢成日都係咁
第一張碟果時又係3-4月話唔敢出碟
跟住5月出碟

哇係咪第一次演唱會就開5場
antiware 發表於 2022-6-27 00:29

而家得3場

如果3面台 覺得佢8場都有market支持到
真係好多街客
上至40 下至10幾都有fans
雖然而家有啲難判斷 因為唔係人人都打齊3針 或者有中

有冇人有citi卡 可以托買?!

以後睇演唱會,一係識人買
一係等到個歌手flop左先會有機會買到
masterdragon 發表於 2022-7-14 14:03

係囉 點解我冇一次憑自己買到飛

買到嘅可唔可以教下路? 要幾點入 咩寬頻公司㗎你哋?

真係唱得好咗喎
好多佢聲音嘅弱項 都有大幅度嘅修飾
唔少唱法轉咗 聽得出有下苦功練

但...我買唔到飛喇 好傷心
啲黃牛好過分

開紅館真係好重要
個地位提升咗好多咁
完住反映到一線地位
hissorhk 發表於 2022-8-20 12:36

冇錯
其實佢第二年 大家都當咗佢係一線了
開紅館就係fulfill埋 男金嘅不成文規定啫

而且仲咁乖 第一場就請霸王嚟
抵佢肯讓家謙上位

問左PR, 聽晚係Eason 呀
one3one4loveyou 發表於 2022-8-20 00:49

吓 倒哂胃口
仲好意思出現嘅佢
咪搞死林家謙啦

其實有咩咁唔好意思
佢係ka him 偶像
又有用過佢曲
呢幾年都神隱到一個點
起碼無食豬糧先 ...
lemontea1069 發表於 2022-8-20 13:55

真係要降格到要同豬糧比嗎?
要比個最差嘅 佢都唔慌光榮

見JW出嚟靜到咁 佢自己諗下適唔適合了
觀眾鍾唔鍾意冇得呃 唔係果種愚民年代 大家都知發生過咩事

係超越了
家謙是四面台,過氣大媽是3面台7場
人數已超越
cathay1996 發表於 2022-8-21 16:55

你好似錯誤假設咗三面台座位一定比四面台少
考慮漏咗三個因素
1 三面台設計嘅地下位
2 疫情下入座率非百分百
3 四面台大細
家謙今次舞台算大 睇埋加推尾場公售數量推算整場座位數
兩款舞台入場人數好可能係相若

不過出道3.5年
憑一己之力開到7場 真係好叻仔了
香港奇蹟

用apps 但retrying咗一排 就話我冇上網

我愛林家謙!
過咗數但Load空氣之後白晝面唔知買唔買到
Frankiekiekie 發表於 2022-8-22 10:13

咁犀利嘅 我入都未入到

780賣完

如果彈出呢句話 可以點做?
所選票區的尚餘座位正由其他顧客選取

開始不斷not found

小巧唔喺香港
stephybest 發表於 2022-8-22 12:48

可能可以仿照jace嘅出席方式?

除咗小巧 覺得yoyo嘅親自出席機率亦非常大
Sherman? 彭佳慧? 林宥嘉? 欣宜?

繼續click或者試其他票價
搏下有無人畀唔到錢彈返啲飛出黎
wing 發表於 2022-8-22 12:25

thank u so much
但最後都買唔到 可能同謙謙有緣無份了