返回列表 發帖
13周冠?!
KAY媽足足有一季時間冠
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

原來叱吒男金周柏豪一冠都冇

謝安琪 萬歲
會獵幾多獎呢?

人好少
點解2月搞?!

點解用楊千嬅做主題?

黎啦黎啦,榮譽女神再度封后

自己榜畀左之之銅,金銀同cm一樣,
坦白講今年冇諗過會kary跑出

如果依個係903金銀銅就好。
kayzzz 發表於 2015-2-7 23:43

同意,唔該903職員聽下民意啦,女歌手金獎頒到好似敬老獎咁,
到而家01年打後既新人,全部都冇拎過,
以前堪稱最潮既903,已經不是潮流指標

銅轉ivana啦,
上年kary點會跑出架

撐起雨傘都計?  咁kay分左幾多分
bagfgfcde 發表於 2015-2-7 23:51

係喎,雨傘計幾多個歌手唱??

yuki上年冇出碟,
原本自己榜畀新人金佢

點解13年AGA計但14年yuki唔計?
AGA第一隻碟14年先出ga
fifty1205 發表於 2015-2-7 23:59

aga2013網上出左先,實體版2014出

如初都好好聽
假使你不准說謊 你覺得能否如初
未至於不再愛我 但不再會渴望甚麼
...
tobby 發表於 2015-2-8 00:02

plug你的男人先,可以903男金落袋

佢有男金fiona就白果
hehemamama 發表於 2015-2-8 00:05

paco識換梗係換走個至尊歌,照畀fi女銅
勝利道靠隧道廣告拎至尊,仲要唔紅

下,周柏豪?!
寧願畀許志安男金

咁如果出碟先計新人,咁應該aga計今年新人?
HOTMAN 發表於 2015-2-8 00:09

aga2013已經出左數碼ep,2014先出實體,
計2013新人

yuki2014冇首張唱片發行,計2015新人

唔睇lu, 訓教,
睇到kay女金已經好開心,
聽日追返po